Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, ξεκινούν μετά το μεσημέρι, στις 14.00 οι ετήσιες τακτικές κρίσεις των Ενόπλων Δυνάμεων.  Για το σκοπό αυτό συγκαλείται το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ). Σε αυτό συμμετέχουν οι τέσσερις αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων (παρέμειναν στις θέσεις τους άπαντες) οι οποίοι θα προχωρήσουν σε αποστρατείες και προαγωγές για την κάλυψη των κενών θέσεων αντιστρατήγων, αντιναυάρχων και αντιπτεράρχων.

Στη συνέχεια θα πρέπει να συγκληθεί το ΚΥΣΕΑ για να προβεί στις τοποθετήσεις των νέων αντιστρατήγων, αντιναυάρχων και αντιπτεράρχων. Αυτό θα συμβεί πιθανότατα το βράδυ σήμερα ή αύριο, ενώ η Πέμπτη θα είναι αφιερωμένη στις παραδόσεις – παραλαβές. 
Στη συνέχεια θα συγκληθούν τα ανώτατα συμβούλια των τριών κλάδων προκειμένου να προχωρήσουν στις τακτικές κρίσεις των ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών.

Πηγή: www.defencepoint.gr

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα