Πρόσκληση  για να στηριχθεί η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου, εξέδωσε το τμήμα καλαθοσφαίρισης,  καλώντας “όλους τους φιλάθλους της Βέροιας να ενισχύσουν την ομάδα μας στον κρίσιμο Κυριακάτικο αγώνα ( 13/3 ) που θα γίνει στο ΔΑΚ Μακροχωρίου στις 5 το απόγευμα κόντρα στην ομάδα της Λευκάδας.
Η παρουσία σας στο γήπεδο θα μας δώσει ιδιαίτερη ώθηση για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από τη νίκη“, αναφέρει η ανακοίνωση.

Σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λευκάδα στις 17:00, συνεχίστηκε χωρίς απουσίες και με πρωτοφανή ενθουσιασμό και διάθεση συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας  .  Ο Φίλιππος τα παίζει όλα για όλα καθώς το παιχνίδι αυτό χαρακτηρίστηκε από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Τραπεζανλίδη ως «το ματς της χρονιάς» δίνοντας έτσι το έναυσμα για αντεπίθεση διαρκείας. Παίχτες και προπονητικό τιμ δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν τη μάχη μέχρι να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα για τη παραμονή της ομάδας στη κατηγορία.

Εν τω μεταξύ μεγάλη αναμένεται η προσέλευση του κόσμου στο ΔΑΚ Μακροχωρίου γεγονός που θα ενισχύσει κατά πολύ τη ψυχολογία των παιχτών για την επίτευξη της νίκης.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα