Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο ΙΚΑ Νάουσας αναστάτωσε όλη την πόλη, γιατρούς, προσωπικό και φυσικά τους ασθενείς του υποκαταστήματος, το πρωί της Παρασκευής στη Νάουσα.

Συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε στο ΙΚΑ και προειδοποίησε πως στο υποκατάστημα έχει τοποθετηθεί βόμβα. Αμέσως, το κτίριο εκκενώθηκε από γιατρούς, υπαλληλικό προσωπικό και ασθενείς. Άμεση ήταν και η έλευση της αστυνομίας η οποία έψαξε το κτίριο. 

Την ίδια ώρα κόσμος είχε μαζευτεί έξω από το κτίριο του ΙΚΑ στον πεζόδρομο με τους περισσότερους να αστειεύονται. 

Τελικά δεν βρέθηκε τίποτα και το μόνο που κατάφερε ο επίδοξος φαρσέρ ήταν να αναστατώσει τους πολίτες της Νάουσας.

Το ερώτημα που τίθεται όμως είναι απλό. Αν όντως υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός οι αστυνομικοί που μπήκαν να ελέγξουν το κτίριο ήταν εκπαιδευμένοι; Το λέμε αυτό γιατί δεν είδαμε πουθενά ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ή έστω κάποιο ανιχνευτή μετάλλων. Επίσης σε τέτοιου είδους περιπτώσεις οι πολίτες δεν βρίσκονται ακριβώς έξω από το κτίριο. 

Η αστυνομία θα έπρεπε να αποκλείσει την γύρω περιοχή με ειδική πλαστική ταινία όπως βλέπουμε πολλές φορές να γίνεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Όλα αυτά για τον φόβο των Ιουδαίων αλλά θα έπρεπε να είχαν γίνει, ακόμη και στην περίπτωση φάρσας. 

Πηγή: naousanews.gr

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα