Με απευθείας ανάθεση, μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες με το σύστημα κλειστών προσφορών, θα γίνει η εκμίσθωση του δημοτικού αναψυκτηρίου της Εληάς, όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, στη συνεδρίαση της Δευτέρας 21 Μαρτίου, που έγινε – για πρώτη φορά – στη Βεργίνα.
Η μειοψηφία, ωστόσο, κατηγόρησε την διοίκηση του Δήμου Βέροιας για προχειρότητα στις διαδικασιές της εκμίσθωσης και για αυτό τον λόγο, η μεν παράταξη Τσαβδαρίδη ψήφισε λευκό (επειδή δεν είχαν ενημερωθεί οι Σύμβουλοι για τους όρους της δημοπράτησης, όπως είπε ο κ. Τσαβδαρίδης), ενώ οι κυρίες Σοφρόνωφ και Σαββαΐδου ψήφισαν κατά της απευθείας εκμίσθωσης.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η σχετική δημοσίευση της προκήρυξης στον Τύπο και οι διαδικασίες πλέον θα είναι πιο συνοπτικές, καθώς ο δήμος θα μπορεί να νοικιάσει την επιχείρηση σε όποιον κρίνει πως έχει την καλύτερη πρόταση (αν βέβαια υπάρξει ενδιαφερόμενος…).

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα