Με την καθιερωμένη παρέλαση των σχολείων, συλλόγων, στρατιωτικών και αστυνομικών τμημάτων, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Βέροια. Νωρίτερα έγινε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Βέροιας. 

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Ειδικός Γραμματέας Ανταγωνιστικότητας του Υπουργείου Οικονομικών Εμμανουήλ Πατεράκης, ενώ μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, οι βουλευτές Τάσος Σιδηρόπουλος, Θανάσης Γικόνογλου και Μιχάλης Χαλκίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, καθώς και ο διοικητής του Β’ Σ.Σ. αντιστράτηγος Θεόκλητος Ρουσάκης, ο Διευθυντής της Α.Δ. Ημαθίας Αστ.κος Δ/ντης Δημήτριος Παπαχρήστου, ο διοικητής της Π.Υ. Βέροιας Πύραρχος Διονύσιος Συντίλας και άλλοι αξιωματικοί των Σωμάτων Ασφαλείας, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ.α.
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ.

Όσοι επιθυμούν φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση από την σημερινή παρέλαση, μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6942.982.745
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα