Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά (γύρω στις 7 το απόγευμα) στην οδό 25ης Μαρτίου (περιφερειακή Κοζάνης, μεταξύ Προμηθέα – Εργοχωρίου), όταν η οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.
Η οδηγός, η οποία επέβαινε μόνη στο όχημα,  τραυματίστηκε, ελαφρά κατά τα φαινόμενα, ωστόσο μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βέροιας. Το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές ζημιές και αυτή την ώρα αναμένεται οδική βοήθεια στο σημείο, ώστε να το απομακρύνει από το δρόμο.
Όπως μας είπαν αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι κάλεσαν αστυνομία και ΕΚΑΒ, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 7 μ.μ. και, όπως διαπιστώσαμε εμείς από τη διέλευσή μας από το σημείο, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο 15 με 20 λεπτά αργότερα. 

Από την πρόσκρουση του οχήματος δημιουργήθηκε πρόβλημα με το φωτισμό στο σημείο και κλήθηκε η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας (στην οποία ανήκει το οδικό τμήμα) να επιληφθεί το θέματος.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα