Περισσότεροι από 2.000 κόσμου είπαν «όχι» στο ενδεχόμενο υποβάθμισης του Νοσοκομείου Νάουσας, σε ένα δυναμικό συλλαλητήριο που πραγματοποίησε ο Δήμος Νάουσας, με την συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου, του ΠΑΜΕ και άλλων φορέων, χθες το βράδυ.


Δυναμικό παρών έδωσαν, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο με επικεφαλής τον Δήμαρχο Τάσο Καραμπατζό, ο Μητροπολίτης Παντελεήμων, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας κα. Δώρα Μπαλτατζίδου, ο Διοικητής του νοσοκομείου κος Παναγιώτης Τσακπουνίδης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγους Ημαθίας κος Πρόδρομος Προδρομίδης, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, ο πρόεδρος Σταύρος Ζάχος και το Δ.Σ. του Ραδιοταξί Άγιος Νικόλαος καθώς και ο Εμπορικός Σύλλογος Νάουσας. Το παρών επίσης έδωσαν τα Αστικά ΚΤΕΛ Νάουσας, ο ΤΟΕΒ, η διευθύντρια του ΟΑΕΔ κα Ράλλη, η Εύξεινος Λέσχη Νάουσας, αντιπροσωπεία των Κλωστηρίων Βαρβαρέσος.

Στο σύντομο μήνυμα που απέστειλε ο Δήμαρχος κος Καραμπατζός, τόνισε την ανάγκη να μην υποβαθμιστεί το νοσοκομείο, καθώς οι υπηρεσίες που παρέχει είναι υψηλές και εξυπηρετεί πολλούς δημότες. Επίσης, τόνισε την ιστορικότητά του και την δωρεά του Λαναρά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην δωρεά που έκανε ο Δήμος Νάουσας το 2006 στο όμορο κτίριο της Βέτλανς έκτασης μεγαλύτερης από 3.000 τ.μ. για την επέκταση του νοσοκομείου.


Στη συνέχεια, ξεκίνησε η πορεία προς το νοσοκομείο, με πρωτοστατούντες τον δήμαρχο κο Καραμπατζό, τον μητροπολίτη Παντελεήμων και την κα Μπαλτατζίδου, ενώ η πορεία ολοκληρώθηκε με συμβολική κατάληψη στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου.
Πηγή: naousanews.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα