Κλιμάκιο της “Δημοκρατικής Συμμαχίας”, μεταξύ των οποίων ο τομεάρχης Ημαθίας του κόμματος Κωνσταντίνος Χαλιορής και ο βουλευτής Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης, θα επισκεφθούν την Ημαθία, σύμφωνα με πληροφορίες του Veria News. 

Τα στελέχη του κόμματος που ηγείται η Ντόρα Μπακογιάννη αναμένεται να έχουν επαφές με φορείς και πολίτες της περιοχής.

Περισσότερα αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες. 

Νεότερα 

Σε ανακοίνωση που εστάλη από την Ομάδα Πρωτοβουλίας Ν. Ημαθίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, 3 ώρες μετά τη δημοσίευση του Veria News,  αναφέρονται τα εξής:

“Το ερχόμενο Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011, με αφορμή την πρώτη συνεδρίαση της Ομάδας Πρωτοβουλίας Ν. Ημαθίας της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», θα επισκεφθεί την πόλης της Βέροιας ο Βουλευτής του κινήματος κ. Κώστας Κιλτίδης, πλαισιωμένος από τον Τομεάρχη Οργανωτικού του Νομού κ. Κωνσταντίνο Χαλιορή.  
Ο κ. Κιλτίδης θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει τη διαδικασία του προσυνεδριακού διαλόγου που θα εξελιχθεί έως το Συνέδριο του κινήματος, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 27-29 Μαΐου 2011, ενώ παράλληλα θα καταγράψει τις προτάσεις των μελών της Ομάδας Πρωτοβουλίας Ν. Ημαθίας.
Πριν την έναρξη της συνεδρίασης – ο τόπος και ο χρόνος της οποίας θα ανακοινωθούν προσεχώς – ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», στα πλαίσια της επίσκεψής του στη Βέροια, θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.”

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα