Πορεία στο κέντρο της Βέροιας πραγματοποίησαν και την Πέμπτη (10/2) οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, οι οποίοι διαμαρτύρονται διότι δεν έχουν πληρωθεί για την μεταφορά των μαθητών. 
 Οι τουριστικοί πράκτορες, συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι την Παρασκευή (11/2) θα υπάρξει συνάντηση της Υφυπουργού Παιδείας με τον Υφυπουργό Εσωτερικών γι αυτό το θέμα. 

Ο κ. Καραπαναγιωτίδης θα ενημερώσει τους τουριστικούς πράκτορες για τις εξελίξεις του θέματος την Δευτέρα. «Μετά από αυτή την εξέλιξη αποφασίσαμε να αναστείλουμε τις κινητοποιήσεις μας έως την Δευτέρα» δήλωσε ο πρόεδρος των λεωφορειούχων Απόστολος Εμμανουηλίδης. 
Όσον αφορά την ανακοίνωση των Αστικών και ΚΤΕΛ ότι προτίθενται να αναλάβουν δωρεάν το έργο των τουριστικών  πρακτόρων, ο κ. Εμμανουηλίδης σχολίασε: «Αν θέλουν να κάνουν τους καλούς Σαμαρείτες, ας κάνουν τα δικά τους δρομολόγια δωρεάν. Έχουν και αυτοί έργο μεταφοράς μαθητών, μπορούν να το εκτελέσουν δωρεάν. Εμείς τους ευχαριστούμε για την κατανόηση».  

Πηγή: pliroforiodotis.gr

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα