Με 2ωρη συμβολική κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου Βέροιας, για πρώτη φορά στα χρονικά, σήμερα από τις 8 π.μ. έως τις 10 π.μ., εξέφρασαν την αντίδρασή τους οι δικηγόροι της Βέροιας προς το Νομοσχέδιο για την απελευθέρωση του επαγγέλματος τους. 
Οι δικηγόροι της Βέροιας (αλλά και όλης της Ελλάδας πλην Αθηνών – Πειραιώς) θεωρούν ότι οι εταιρείες που θα συγκροτηθούν παρότι θα έχουν την έδρα σε μία πόλη, θα έχουν την δυνατότητα να έχουν συνεργάτες δικηγόρους – υπαλλήλους σε όλη την χώρα. 
Στην ουσία, οι εταιρείες θα έχουν την δυνατότητα να έχουν παραρτήματα σε όλη την χώρα και να οδηγήσουν στο μαρασμό τους ελευθέρους επαγγελματίες δικηγόρους. 
Να σημειωθεί ότι το κλείσιμο των γραφείων του Δικηγορικού Συλλόγου και η συμβολική κατάληψη του Δικαστικού Μεγάρου της Βέροιας, αποφασίσθηκε χθες από το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, σε εφαρμογή της απόφασης της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων. 

Με πληροφορίες από pliroforiodotis.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα