Σχόλιο από “Ανώνυμος” (3 Ιανουαρίου 2011 5:44 μ.μ) στο θέμα: “Το παρασκήνιο της διαγραφής του Στέλιου Ασλάνογλου από το συνδυασμό της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου”

“Τρεις παρατηρήσεις μονάχα:

1. Είναι λογικό κάποιος που συμμετέχει σε μια δημοκρατική διαδικασία ως υποψήφιος να ΜΗΝ αναγνωρίζει τη διαδικασία όταν το αποτέλεσμα ΔΕΝ τον ευνοεί; Αυτό έπραξε δις ο κ. Ασλάνογλου με αντίστοιχες ενδοπαραταξιακές ψηφοφορίες όπου αφού έλαβε πανηγυρικά μέρος ψηφίζοντας, ανέκρουσε πρύμναν όταν το αποτέλεσμά τους ήταν αρνητικό για αυτόν.

2. Ο κ. Ασλάνογλου διεγράφη μάλλον επειδή ψήφισε ως αντιπρόεδρο τον κ. Μπιλέκα από τον αντίπαλο συνδυασμό, πράγμα παντελώς αδικαιολόγητο εκτός και αν εκληφθεί ως “κίνηση αβροφροσύνης” για τις ψήφους που εισέπραξε από τον αντίπαλο συνδυασμό ως υποψήφιος πρόεδρος, παρά επειδή έθεσε ο ίδιος υποψηφιότητα ως πρόεδρος (και ο νοών νοείτω).

3. Το άκρον άωτον της μικροπολιτικής αποτελεί η απεμπόληση από το συνδυασμό Τσαβδαρίδη της θέσης του αντιπροέδρου που γενναιόδωρα τους προσεφέρθει από τον συνδυασμό Ουσουλτζόγλου και η άκριτη και αναποτελεσματική στήριξη του “αντάρτη” Ασλάνογλου. Αλλά για αυτή τους την “αστοχία” θα πρέπει να απολογηθούν μάλλον στους ψηφοφόρους που τους τίμησαν με την ψήφο τους”.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα