Ο Γιώργος Μπιλέκας
Την θέση του και τη στάση που κράτησε η ομάδα του στις διαδικασίες εκλογής Προέδρου και Αντιπροέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας την περασμένη Κυριακή, ξεκαθαρίζει, μέσα από μήνυμα που μας απέστειλε, ο πρώτος σε ψήφους Σύμβουλος της μειοψηφίας στη Δημοτική Κοινότητα Βέροιας και γνωστός δικηγόρος της Βέροιας Γιώργος Μπιλέκας.
 Ο κ. Μπιλέκας, υπεραμύνεται την κίνηση του ίδιου και των συναδέρφων του να στηρίξουν για την προεδρία των Στέλιο Ασλάνογλου, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η θέση του και για την εκλογή Αντιπροέδρου.


Το σύντομο, αλλά περιεκτικό μήνυμα του Γιώργου Μπιλέκα έχει ως εξής:

“Δεν επιθυμούσαμε σε καμία περίπτωση η εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας να αποτελέσει αντικείμενο συναλλαγής και υπόγειων διαβουλεύσεων. 
Η θέση μας ήταν ξεκάθαρη: κρίναμε σαν δημοτική ομάδα ως πιο πρόσφορη πρόταση για την Προεδρία τον πρώτο σε ψήφους Ασλάνογλου που έχει και την αναγνώριση του κόσμου. 
Το παρασκήνιο μιας εκλογής δεν τιμά κανέναν και για το λόγο αυτό δεν μπήκαμε σε αυτήν την διαδικασία. Η θέση του Αντιπροέδρου για εμένα ως προϊόν παρασκηνιακής διαδικασίας και συναλλαγής δεν με εκφράζει”.