Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά να είναι δυσαρεστημένος με τη στάση του μοναδικού βουλευτή της ΝΔ στην Ημαθία Αντώνη Σαμαρά στις περασμένες δημοτικές εκλογές, αλλά και στο συνολικότερο έργο του ως τομεάρχη Δημοσίων Έργων, της “σκιώδους κυβέρνησης” της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έτσι, με την ολοκλήρωση του «ανασχηματισμού» της σκιώδους κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας,  ο βουλευτής Ημαθίας Μιχάλης Χαλκίδης έχασε την θέση τομεάρχη και έμεινε έξω από το σχήμα. Ο κυριότερος λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ, είναι ότι η αξιολόγησή του κ. Χαλκίδη για το έργο που επιτέλεσε δεν ήταν καλή (ο κύριος λόγος που έχασε την θέση του) κι ένας επιπλέον λόγος ήταν ότι ενόχλησε ιδιαίτερα την ηγεσία του κόμματος η συμπεριφορά του στις δημοτικές εκλογές, όπως αναφέρει σε δημοσίευσή το pliroforiodotis.gr.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα