Με αφορμή την ανακοίνωση των νέων Αντιδημάρχων του Δ. Βέροιας, η Δήμαρχος κα. Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη έστειλε την παρακάτω δήλωση:

«Το 2011 θα είναι μια χρονιά μεγάλων αλλαγών και ανατροπών. Σε εθνικό επίπεδο, η χώρα μας καλείται να ανταπεξέλθει με υπευθυνότητα και σοβαρότητα στις δεσμεύσεις που ανέλαβε ενώπιον των δανειστών της, προκειμένου να κυλήσει ομαλά και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις το πρόγραμμα στήριξης της εθνικής μας οικονομίας.

Σε τοπικό επίπεδο, και για πρώτη φορά, οι Δημοτικές αρχές μαζί με τους δημότες, καλούμαστε μέσα από μια νέα αυτοδιοικητική δομή, να δώσουμε λύσεις και να καταθέσουμε προτάσεις στα πλαίσια ενός καινούριου συστήματος θεσμών και κανόνων. Ο ρόλος και η θέση όλων μας, αποκτά μια καινούρια δυναμική μέσα σε αυτό το νέο τοπίο.

Η νέα Δημοτική αρχή, όπως διαμορφώθηκε με την ανακοίνωση των Αντιδημάρχων του Δήμου αλλά και όπως σύντομα πρόκειται να οριστικοποιηθεί με την ανακοίνωση και των υπολοίπων συνεργατών, θα πρέπει να αποδείξει στην πράξη ότι θα τιμήσει την ψήφο των συμπολιτών μας. Αυτή η έμπρακτη απόδειξη σημαίνει ορκισμένη προσήλωση στην εξυπηρέτηση του πολίτη, ταχεία και αποτελεσματική διεκπεραίωση των υποθέσεών του, συστηματική και τακτική αξιολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και της υλοποίησης του προεκλογικού μας λόγου.

Η νέα Δημοτική αρχή οφείλει να χτίσει επάνω στα επιτεύγματα της προηγούμενης, διορθώνοντας τις όποιες «κακοτεχνίες» της. Η νέα Δημοτική αρχή έχει ιερή υποχρέωση να εργαστεί ακούραστα και ανιδιοτελώς προκειμένου να απαλύνει την στενάχωρη, οικονομικά και ψυχολογικά, πραγματικότητα των συμπολιτών μας. Εκεί θα κριθούμε όλοι μας. Δεν έχουμε χρόνο για προθέρμανση, δεν υπάρχει περίοδος χάριτος.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνεργάτες της πρώτης θητείας του συνδυασμού μας στα έδρανα της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βέροιας. Όλοι ανεξαιρέτως ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, το γνωρίζω καλά, προκειμένου να σταθούν δίπλα στα προβλήματα. Επενδύω στην αξιοποίηση και μεταφορά της τεράστιας γνώσης και εμπειρίας που αποκόμισαν την τετραετία που πέρασε. Με αυτογνωσία και ειλικρινή αυτοκριτική, με αυταπάρνηση και –το επαναλαμβάνω- με ανιδιοτέλεια, με σκληρή δουλειά και μέτρηση της αποδοτικότητας όλων, μπαίνουμε στον ανηφορικό και δύσκολο, αλλά ελπιδοφόρο δρόμο της οικονομικής αναπτέρωσης, της ψυχολογικής ανάτασης και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Θα τα καταφέρουμε ενωμένοι».

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα