Βρισκόμαστε ήδη στις 14 Ιανουαρίου, ο νέος μεγάλος δήμος Βέροιας έχει ξεκινήσει την λειτουργία του και υπάρχει ακόμη δήμος που δεν παρέδωσε στη νέα δημοτική αρχή.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο δήμαρχος Βεργίνας Νίκος Παπαποστόλου δεν παρέδωσε ως όφειλε στη δήμαρχο Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά. 

Ο κ. Παπαποστόλου ήταν στην τελετή εγκατάστασης της νέας δημοτικής αρχής αλλά πριν την διαδικασία παράδοσης παραλαβής αποχώρησε. Γιατί δεν έχει παραδώσει ακόμη όπως έκαναν οι άλλοι τρεις πρώην δήμαρχοι Τσιούντας, Νεστορόπουλος και Δάλλας; Από το νέο δημοτικό συμβούλιο έχουν οριστεί μέλη στην επιτροπή επιτροπής απογραφής των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων, απαιτήσεων, υποχρεώσεων και διαθέσιμων χρηματικών μέσων και μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να γνωρίζουμε τι γίνεται με τον πρώην δήμο Βεργίνας. 
Πηγή: pliroforiodotis.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα