Βασιλόπιτα και γεύμα για τους παίχτες του Φίλιππου Βέροιας
 

Τη καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε το τμήμα καλαθοσφαίρησης του Φίλιππου Βέροιας. Κερδισμένος για το 2011 είναι ο Λαμπρόπουλος ο οποίος το 2010 ταλαιπωρήθηκε με τον τραυματισμό του και δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στις πρώτες αγωνιστικές της νέας περιόδου. Η διοίκηση του τμήματος του εύχεται ολοψυχα να είναι πάντα υγιείς και τυχερός.
 

Στη συνέχεια η διοίκηση και ο πρόεδρος Γ. Τραπεζανλίδης παρέθεσε γεύμα στους παίχτες και τους προπονητές στο εστιατόριο ΕΛΑΙΑΣ ΓΗ που είναι και χορηγός του τμήματος. 

 Τον Δούκα υποδέχεται ο Φίλιππος – Κρίσιμο το παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Την ομάδα του Δούκα υποδέχεται ο Φίλιππος Βέροιας την Κυριακή στο κλειστό του ΔΑΚ Μακροχωρίου. Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται κρίσιμο όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την επίτευξη του στόχου της ομάδας που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη κατηγορία.
Η ομάδα της Βέροιας χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη αν θέλει να ελπίζει κάνοντας την αρχή για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν με ομάδες που έχουν κοινό στόχο με τον Φίλιππο. Παίχτες και προπονητικό τιμ είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να πάρουν τη νίκη παίρνοντας έτσι και μια ψυχολογική ανάσα μετά τις συνεχόμενες ήττες.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής Δ. Γκίμας δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς έχει όλους τους παίχτες στη διάθεσή του. Το μάτς θα διεξαχθεί τη Κυριακή 16/01/2011 στις 17:00 στο ΔΑΚ Μακροχωρίου.

Κάλεσμα της Διοίκησης προς το Φίλαθλο κοινό της πόλης

 
Η διοίκηση και η ομάδα του τμήματος καλαθοσφαίρησης απευθύνει κάλεσμα το φίλαθλο κοινό της πόλης να γεμίσουν το κλειστό του Μακροχωρίου και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας για την επίτευξη της νίκης.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα