Διαβάζουμε στο pliroforiodotis.gr: 
Στα χέρια των Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης βρίσκεται από χθες ο αναλυτικός φάκελος που αφορά την υπόθεση κατασκευής μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων πάνω από τον Αλιάκμονα. 

Το Σώμα των Επιθεωρητών είχε μια πρώτη ενημέρωση από τον πρώην πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Ουρσουζίδη σχετικά με την έγκριση της μελέτης εφαρμογής από το ΚΑΣ και την προσπάθεια του ΕΣΔΑ να εξασφαλίσει νέα έκταση 32 στρεμμάτων για να κατασκευάσει το έργο, και χθες έλαβε ολόκληρο τον φάκελο του έργου για να αναζητήσει, αν υπάρχουν, ποινικές ευθύνες. 
«Ήρθε η ώρα να επέμβει το Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης προκειμένου να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση των απορριμμάτων του νομού Ημαθίας και να αποδοθούν ευθύνες εκεί που αναλογούν» δήλωσε στoν «Πληροφοριοδότη» ο κ. Ουρσουζίδης και πρόσθεσε: «Επιτέλους, ο πολίτης της Ημαθίας θα πρέπει να γνωρίσει σε βάθος τις λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης». Ο κ. Ουρσουζίδης δεν θα σταματήσει εδώ. 
Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσει νέα αναφορά στο Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, για το θέμα της ανακύκλωσης και για το πώς βρέθηκε να χρωστά η Ημαθία σε ΧΥΤΑ γειτονικών νομών.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα