Στο Σέλι βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η Ολυμπιονίκης στο άλμα τριπλούν, Όλγα Βασδέκη.  
Είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί και το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, να ζήσει όμορφες λευκές στιγμές, να χαρεί το βουνό, να συζητήσει και να ξεναγηθεί σε αυτό. 

«Με την απλότητα και την ευθύτητα που την χαρακτηρίζει, έθεσε τον εαυτό της στην διάθεση του Κέντρου μας. Είτε με επαφές στην ΓΓΑ, σε υπηρεσίες αλλά και στον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών.  Μια ιδέα για συνδιοργάνωση εκδήλωσης με τους Έλληνες Ολυμπιονίκες θα δώσει μία άλλη διάσταση» αναφέρει η ανακοίνωση του Χιονοδρομικού Κέντρου. 
Για την ιστορία η Όλγα Βασδέκη από το 1993 άρχισε να πρωταγωνιστεί στους στίβους. Αθλήτρια με εξαιρετικό ήθος πήρε μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων. Η αρχή των επιτυχιών στην ένδοξη καριέρα της έγινε το 1993 με την πρώτη θέση στο ευρωπαϊκό κύπελλο. 
Από εκεί και πέρα οι επιτυχίες ακολουθούσαν η μια την άλλη, με κορύφωση το 1998, όταν ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου τόσο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης όσο και στο παγκόσμιο κύπελλο που έγινε στο Γιοχάνεσμπουργκ. Στην Ατλάντα το 1996 έφτασε πολύ κοντά στο μετάλλιο αλλά, τελικά, έμεινε στην 5η θέση, το 2000 ήταν 7η, ενώ συμμετείχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.
Πηγή: pliroforiodotis.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα