Συγκέντρωση φίλων του πραγματοποίησε σήμερα το βράδυ ο βουλευτής Μιχάλης Χαλκίδης στο ξενοδοχείο “Αιγές Μέλαθρον”, παρουσία φίλων και υποστηρικτών του. 

Ο βουλευτής της Ν.Δ. επιχείρησε να απαντήσει σε όσα του καταλόγιζαν κατά καιρούς, σχετικά με τη στάση του στις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές και αναφέρθηκε σε ζητήματα που απασχολούν την Ημαθία.


Περισσότερα, δεν θα αναφέρουμε, καθώς η συγκέντρωση του κ. Χαλκίδη, που αν και δεν έδιωξε τους δημοσιογράφους, επιχείρησε να μετατρέψει την ομιλία του και ολίγον σε συνέντευξη Τύπου, ενώ παράλληλα επιχείρησε να κάνει υποδείξεις για το είδος των ερωτήσεων, εντάσσεται στην ίδια κατηγορία περιπτώσεων με αυτή της συγκέντρωσης της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ (δείτε σχετικά).


Στη φωτογραφία, βλέπετε το βουλευτή Μιχάλη Χαλκίδη και το σπασμένο, από τις γροθιές του, έδρανο. Προηγήθηκε σπάσιμο ποτηριού, όταν αναφερόταν στη ΝΟΔΕ και τον πρόεδρό της…


Ωστόσο, για να μείνετε ενημερωμένοι, σας μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα