Τελειώνει μεθαύριο Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την ένταξη στο «Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο», που θέτει σε εφαρμογή από την 1η Ιανουαρίου 2011 η ΔΕΗ, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μέτρο που αφορά σε μειωμένες τιμές από 20% έως 30%, σε ευπαθείς ομάδες καταναλωτών. Συγκεκριμένα, αφορά άτομα χαμηλού εισοδήματος (-20%), τρίτεκνους (-20%), μακροχρόνια ανέργους (-30%) και ΑμεΑ (-30%).

Όσοι από τους ενδιαφερομένους δεν έχουν υποβάλλει σχετική αίτηση, μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.dei.gr, στο τηλέφωνο 210 – 9298000 (από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ) και στα ΚΕΠ.

Οι μειωμένες τιμές θα εφαρμόζονται στις πρώτες 800 κιλοβατώρες της 4μηνιαίας κατανάλωσης, μείωση σημαντική που οι δικαιούχοι δεν πρέπει να χάσουν…

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα