Πρέπει να ξεκαθαριστεί κάτι: Τα ερωτήματα, μέσω των κουίζ που κάνουμε, δεν βρίσκουν απαραίτητα απάντηση στα σχόλια των αναγνωστών.

Το αναφέρουμε αυτό επειδή είδαμε δήλωση σε ιστολόγιο από τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς απαντούσε στο σχόλιο αναγνώστη μας που έλεγε ότι η απάντηση στην ερώτηση “ποιο πολιτικό πρόσωπο από την Ημαθία συναντήθηκε με τη Ντόρα Μπακογιάννη” είναι ο κ. Τσαβδαρίδης. Ανάλογη απάντηση δόθηκε και για τον κ. Καραπαναγιωτίδη, ανάλογη μπορεί να δοθεί και για τον κ. Χαλκίδη κλπ. 

Αυτές είναι οι εκτιμήσεις των αναγνωστών μας και μόνο. Τώρα, αν οι αναγνώστες μας είναι εντολοδόχοι κάποιων και τα γράφουν αυτά, μπορούμε να το εξετάσουμε.

Θεωρούμε ότι ο κ. Τσαβδαρίδης μίλησε γενικά και απάντησε με τα δεδομένα που γνώριζε εκείνη τη στιγμή. 

Ωστόσο, αυτό που μας προκαλεί εντύπωση είναι η “σιγουριά” που είχε το συνάδελφο blog ότι ο αναγνώστης μας είχε δίκιο και  πήρε τον άνθρωπο τηλέφωνο, οδηγώντας τον να κάνει δήλωση για κάτι που στην ουσία δεν ισχύει. Τουλάχιστον εμείς, δεν ακούσαμε κάτι τέτοιο.

Το είπαμε και θα το ξαναπούμε: Στην καμπούρας μας δεν ανεχόμαστε ούτε “δημοσιογραφικές επιτυχίες”, ούτε “φιλικά καρφώματα στην πλάτη”, ούτε “παραγοντιλίκια”.

Δείτε τη δήλωση του Λάζαρου Τσαβδαρίδη

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα