Τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου της Προύσας και 14 νέους δικηγόρους, μαζί με δύο δημοσιογράφους και ένα διερμηνέα, φιλοξενεί αυτές τις μέρες το Σωματείο Τουριστικών Πρακτόρων και ιδιοκτητών Γραφείων Τουρισμού της Ημαθίας, στα πλαίσια της προσπάθειας που ξεκίνησε με σκοπό την αύξηση του Τουρισμού στο Νομό.

Όπως μας είπε ο πρόεδρος των Τουριστικών Πρακτόρων Απόστολος Εμμανουηλίδης, πλέον οι Τούρκοι μπορούν πολύ ευκολότερα να εκδώσουν βίζα, οπότε μέσα από τις χρόνιες επαφές και γνωριμίες που υπάρχουν, είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσουν και οι γείτονες να έρχονται στην Ελλάδα, όπως πάνε οι Έλληνες στην Τουρκία.

Τους Τούρκους δικηγόρους και δημοσιογράφους συναντήσαμε σε εστιατόριο στο Πανόραμα της Βέροιας, όπου παρακάθησαν σε γεύμα, παρουσία μελών της διοίκησης των Τουριστικών Πρακτόρων Απόστολου Εμμανουηλίδη και Ελένης Αλατσίδου και του συντοπίτης μας ιστορικού ερευνητή Γιώργου Κοτζαερίδη, ο οποίος έχει κάνει πολλές εκθέσεις στην Προύσα.

Οι φιλοξενούμενοι Τούρκοι θα παραμείνουν για έξι μέρες στην Ημαθία και θα ξεναγηθούν σε όλες τις ομορφιές της Ημαθίας…

Πηγή: laosver.gr

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα