Το 34ο και τελευταίο συνέδριο για τον θεσμό της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Ημαθίας (ΤΕΔΚ Ν. Ημαθίας) πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο της Βέροιας, με διαδικαστικό και εθιμοτυπικό χαρακτήρα.
Το βασικό κομμάτι του συνεδρίου αφορούσε τον απολογισμό των πεπραγμένων της χρονιάς, αλλά και μια γενική αποτίμηση του θεσμού, που έγινε από τον πρόεδρο της ΤΕΔΚ και Δήμαρχο Μελίκης Κώστα Καρέλη, καθώς και την έκθεση του Εποπτικού Οργάνου, που παρουσίασε ο δημοτικός σύμβουλος Πλατέος Στέφανος Δριστάς, ο οποίος σημείωσε πως η ΤΕΔΚ κλείνει την θητεία της χωρίς εκκρεμότητες.
Νωρίτερα, στην έναρξη της συνεδρίασης απηύθυνε χαιρετισμό η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ως η οικοδέσποινα του Συνεδρίου, και ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του Νομάρχη και από 1ης Ιανουαρίου αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη και του επικεφαλής της μειοψηφίας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ημαθίας Δημήτρη Μούρνου. Εκ μέρους του ΚΚΕ μίλησε η Ιωάννα Σοφρόνωφ (εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος Βέροιας) και από το ΠΑΣΟΚ, μίλησε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Αστέριος Παπαστεργίου.
Τέλος, τον λόγο έλαβε ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας Πύραρχος Διονύσης Ντόβας, ο οποίος, με αφορμή τις επικείμενες κρίσεις του Πυροσβεστικού Σώματος τον Ιανουάριο, από τις οποίες ή θα προαχθεί και θα μετατεθεί ή θα αποστρατευθεί, θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους Δημάρχους που κατά καιρούς συνεργάστηκε, μέσα από τις διάφορες θέσεις που υπηρέτησε στην Ημαθία, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από όσους ενδεχομένως πίκρανε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα