Επεισοδιακή αναμένεται να είναι η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, την ερχόμενη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, αφού στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνεται το θέμα για την Β’ λαϊκή αγορά της Βέροιας και το θέμα του ορισμού εκπροσώπου στο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος “Παναγία Σουμελά”.

Για το μεν θέμα της Β΄ Λαϊκής της Βέροιας υπάρχει αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου, ενώ για το θέμα του εκπροσώπου στο Δ.Σ. του Ιδρύματος Παναγία Σουμελά , υπάρχει αντίδραση των Ποντιακών Σωματείων, αλλά και το προηγούμενο με την θυελλώδη συνεδρίαση εξαιτίας της ορκωμοσία (εκ νέου) εκπροσώπου του Δήμου, πριν καν συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αν και συνήθως οι τελευταίες συνεδριάσεις έχουν εθιμοτυπικό χαρακτήρα, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Βέροιας αναμένεται να πάρει μεγάλες διαστάσεις, εκτός και αν τα καυτά θέματα με κάποιο τρόπο ανατεθούν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα