Παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη, των βουλευτών Τάσου Σιδηρόπουλου και Άγγελου Τόλκα, δεκάδων πολιτών του νέου δήμου Νάουσας κ.α.,  τελέστηκε σήμερα στις 11.30 το πρωί (26/12) από τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, η ορκωμοσία του δημάρχου Νάουσας κ. Καραμπατζού, των Δημοτικών Συμβούλων Νάουσας, καθώς και των Συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας και των Τοπικών Κοινοτήτων. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΔΑΚ. κ. Καρτσιούνης και Λακηνάνος ( και ο κ. Πίτος από το δ.δ Νάουσας) έδωσαν  πολιτικό όρκο.

Μετά την ορκωμοσία ακολούθησαν οι χαιρετισμοί , σε συναινετικό κλίμα,  του δημάρχου Τάσου Καραμπατζού και των επικεφαλής των παρατάξεων και ακολούθως η υπογραφή από όλους τους δημοτικούς συμβούλους και των Συμβούλων της Δημοτικής και των Τοπικών Κοινοτήτων, του σχετικού πρωτοκόλλου ορκωμοσίας.

Οι φωτογραφίες είναι από το φωτογραφείο του Κυριάκου Ιωαννίδη

Πηγή

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα