Την άκρη στον γρίφο των αντιδημάρχων αρχίζει φαίνεται πως αρχίζει να βρίσκει η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει οριστικοποιήσει τις αποφάσεις της, λίγες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωσή τους.


Τρία πρόσωπα φαίνεται πως έχουν “κλειδώσει” για τις θέσεις, μίας γυναίκας και δύο ανδρών, από τους οποίους τρεις, οι δύο είναι νέοι στο δημοτικό συμβούλιο και ο τρίτος ήδη εκλεγμένος από την περασμένη τετραετία.

Άλλωστε, γενικότερα θα υπάρξει γενικότερη αξιοποίηση νέων – ηλικιακά και πολιτικά – προσώπων, σε μία προσπάθεια ανανέωσης ιδεών και… αντιλήψεων.

Από τους σημερινούς αντιδημάρχους, είναι σίγουρο πως ο Μιχάλης Σουμελίδης δεν θα είναι αντιδήμαρχος, ενώ ο Δημήτρης Δάσκαλος φαίνεται πως κλειδώνει για τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΒ, αφού τη θέση τους στην αντιδημαρχία Τεχνικών η οποία θα ενωθεί με την αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου, θα αναλάβει νέος – πολιτικά και ηλικιακά – πολιτικός μηχανικός.

Από την άλλη, φαίνεται πως θα επανέλθει στην ενεργό δράση ο Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, στον τομέα που υπηρέτησε παλαιότερα, της Κοινωνικής Πολιτικής.

Το πλέον σίγουρο όλων είναι η θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, την οποία θα καταλάβει – αν βέβαια ψηφιστεί από το Σώμα και δεν υπάρξει κάποια έκπληξη –  ο Νίκος Μαυροκεφαλίδης.

Από τα ονόματα που ακούγονται, σε γενικές γραμμές διαπιστώνεται ανανέωση από τη μία και ακολουθία του σίγουρου δρόμου από την άλλη. Σίγουρα είναι θετικό να μπαίνουν στον…χορό νέα άτομα, αν και πολλές φορές η απειρία, δεν συνάδει με δύσκολες συγκυρίες, όπως είναι η μετάβαση προς τον Καλλικράτη.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα