Δύο άτομα το απόγευμα της Παρασκευής στον σταθμό των τρένων της Βέροιας και ένα άτομο χθες το πρωί σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ εν κινήσει, που εκτελούσε το δρομολόγιο Βέροια – Θεσσαλονίκη, συνέλαβαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.


Στο πρώτο περιστατικό, τα δύο άτομα συνελήφθησαν στον Σιδηροδρομικό Σταιμό Βέροιας για κατοχή ναρκωτικών από τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι πραγματοποιούσαν ελέγχους σε άτομα που ανέβαιναν ή κατέβαιναν από το τρένο, στο πλαίσιο των προληπτικών ελέγχων σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Το χθεσινό περιστατικό ήταν ακόμα μια σημαντική επιτυχία της ομάδας, αφού αξιοποιώντας πληροφορίες, σταμάτησαν στο τέλος της οδού Πιερίων λεωφορείο των ΚΤΕΛ Ημαθίας και συνέλαβαν άτομο το οποίο την Κυριακή το απόγευμα, στον σιδηροδρομικό σταθμό της Βέροιας, είχε προβεί σε κλοπή φορητού υπολογιστή, χρημάτων, τιμαλφών και άλλων αντικειμένων αξίας
Μάλιστα, μεταξύ των θυμάτων του δράστη ήταν και δύο αγγλίδες τουρίστριες. Στην κατοχή του βρέθηκαν πολλά από τα κλοπιμαία και επεστράφησαν στους κατόχους τους.
Μπορεί η συμπεριφορά του δράστη να μας εξέθεσε στα μάτια των τουριστριών, αλλά σίγουρα θα έχουν να πουν τα καλύτερα για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στην πατρίδα τους!
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα