Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την διακίνηση συκοφαντικής επιστολής υπέβαλε ο δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός.
Πρόκειται για μια επιστολή, στην οποία φέρεται ως συντάκτης ο κ. Καραμπατζός, να απευθύνεται στον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

και να αναφέρει διάφορα συκοφαντικά ζητήματα, όπως παρεμβάσεις σε υποψηφίους και μέλη του ΠΑΣΟΚ για το ποιον θα υποστηρίξουν στις εκλογές (αναφέρει ότι πρέπει να χρησιμοποιηθεί κάθε μέσον) και για άλλες ποινικά κολάσιμες πράξεις.

Ο κ. Καραμπατζός σε συνέντευξη τύπου σήμερα το μεσημέρι, κατήγγειλε το γεγονός και χαρακτήρισε το γεγονός πρωτόγνωρο και συκοφαντικό, άθλιο, υβριστικό και προσβλητικό. Δήλωσε ακόμη ότι διαταράχθηκε η ηρεμία της τοπικής κοινωνίας και ότι οι ένοχοι θα συλληφθούν.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Νάουσας, η επιστολή με ημερομηνία 16 Ιουλίου, ταχυδρομήθηκε την περασμένη Δευτέρα από τα ΕΛΤΑ Τριανδρίας και, σύμφωνα με την περιγραφή του υποκαταστήματος, την έστειλε «γυναίκα εύσωμη, 45 ετών περίπου».
Όπως πρόσθεσε ο κ. Καραμπατζός, υπήρξαν δυο συλλήψεις σε τοπικό διαμέρισμα της Νάουσας (Ροδοχώρι) με την κατηγορία της διακίνησης αυτής της επιστολής. Πρόκειται για δύο κυρίες, από τις οποίες η μία μάλιστα είναι υποψήφια σε αντίπαλο συνδυασμό.
Η υπόθεση δεν εκδικάστηκε στο αυτόφωρο αλλά ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Πηγή πληροφοριών: pliroforiodotis.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα