Από την Αστυνομική Διεύθυνση ανακοινώθηκαν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Επ’ αυτοφόρω σύλληψη διαρρηκτών 
«Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας συνελήφθησαν την Τρίτη (2/11) στις 11:40΄ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο αλλοδαποί άνδρες (27 και 30 ετών αντίστοιχα), για κλοπή.
Ειδικότερα, αστυνομικοί που περιπολούσαν, εντόπισαν τους δράστες να βγαίνουν από είσοδο πολυκατοικίας, τους ακινητοποίησαν και σε έλεγχο που τους έκαναν βρήκαν διαρρηκτικά εργαλεία (ένα κατσαβίδι και ένα γαλλικό κλειδί), επτά χρυσά δακτυλίδια, έξι χρυσές αλυσίδες, τέσσερα χρυσά βραχιόλια, τρεις χρυσοί σταυροί, μία ασημένια εικόνα που απεικονίζει τον μυστικό δείπνο, ένα τραπεζογραμμάτιο χρηματικής αξίας εκατό δολαρίων Η.Π.Α, ένα πλαστό διαβατήριο και μία πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης εκδοθέντα από Λιθουανικές Αρχές.
Ορισμένα εκ των ανωτέρω χρυσαφικών είχαν αφαιρεθεί από διαμέρισμα της πολυκατοικίας της οποίας εξήλθαν οι δράστες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν τον Εισαγγελέα Πλημ/κων Βέροιας.»

 Επίσης, ανακοινώθηκε το θέμα που προβάλλαμε χθες (βλέπετε, το περιστατικό συνέβη Δευτέρα, βγήκε στον Τύπο την Τρίτη, ανακοινώθηκε το βράδυ της Τετάρτης και θα βγει στις εφημερίδες αύριο…)

Σύλληψη ημεδαπού για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής
«Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Βέροιας συνελήφθη την Δευτέρα (1/11) και ώρα 11:00΄, 31χρονος Έλληνας για Διακεκριμένη Περίπτωση Κλοπής. Ειδικότερα, την Κυριακή (31/10) και ώρα 20:00΄ ο δράστης βρισκόμενος σε αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσ/νικη – Νάουσα, αφαίρεσε από τον χώρο εναπόθεσης αποσκευών μία τσάντα επιβάτη η οποία περιείχε κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ, 410 λίρες Αγγλίας και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Την 01-11-2010 και ώρα 11:00΄ αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν στην Βέροια και σε έλεγχο που του έγινε ανευρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων.»
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα