Το διαβάσαμε στο ιστολόγιο stokanape.blogspot.com και μας άρεσε… Έχει πιάσει ακριβώς 3 από τα βασικότερα προφίλ των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων… 
(Ευχαριστούμε τον φίλο Νίκο Λιολιόπουλο που το κοινοποίησε)
Απολαύστε το!
Η Φωφώ/ Σία/Λίτσα Κουστούμπου Γιούλμπαμπα.
Είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής. Φυσικά και δεν γράφει ηλικία. Φοράει σομόν/ροδακινί/μπλέ ελεκτρίκ σακάκι και έχει βαμμένα τα χείλη με ροζ κραγιον. Μαλλί κομμωτηρίου βαμμένο – ενίοτε πλατίνα – φυσικά. 
Είναι παντρεμένη με τον Αριστείδη Γιούλμπαμπα και έχει δύο παιδιά. Την Ελένη Μαρία Αναστασία που είναι φοιτήτρια της Νομικής και τον Αλέξανδρο Παναγιώτη που είναι μαθητής της τρίτης Λυκείου.
Υπήρξε μέλος του συλλόγου γυναικών το 2004 – 2005, του συλλόγου γονέων το 2005 – 2006, αντιπρόεδρος του ίδιου συλλόγου το 2006 – 2007, πρόεδρος του συλλόγου το 2007 – 2008. Έχει συμμετάσχει σαν εθελόντρια στους ολυμπιακούς αγώνες (τεράστιο ψέμμα). 
Έχει φωτογραφία από τη λαική αγορά της γειτονιάς. Έχει ως σύνθημα «πρώτα οι γυναίκες και οι ηλικιωμένοι». Κατεβαίνει συνήθως με τη Νέα Δημοκρατία αλλά και το Πασόκ δεν την χαλάει γιατί στα νιάτα της είχε κουνήσει σημαιάκια στον Αντρέα (το 81 φαντάσου). 
Ο Αθηναγόρας/περικλής/Αριστείδης Στρατοκαυλίδης
Είναι απόστρατος. Περνά τα 65 και τείνει στα 85 αλλά δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος γιατί ο εγγονός του έχει πειράξει τη φωτογραφία στο φώτοσοπ και βάζεις στοίχημα ότι θα μπορούσε να είναι και 40 (ειδικά αν βάφει και το μαλλί). 
Φοράει γραβάτα με ρίγες λευκές και μπλε. Σακάκι απαραιτήρως. Εκπέμπει αυστηρότητα και κοιτά αυστηρα το φακό σαν αποτυχημένη φωτογραφία ταυτότητας. 
Είναι παντρεμένος με την Σούλα Υψηλάντη το γένος Κολοκοτρώνη, συνταξιούχο δασκάλα. Έχει δύο γιους και τέσσερα εγγόνια. Ο πρώτος δουλεύει σε μεγάλη ιδιωτική εταιρία ως μάνατζερ και ο δεύτερος δουλεύει σε επίσης μεγάλη εταιρία ως – μάντεψε – μανατζερ. 
Έχει φωτογραφία αγκαλιά με τα εγγόνια του στο πάρκο της γειτονιάς. Φυσικά και κατεβαίνει με τη Νέα Δημοκρατία ή με το ΛΑΟΣ.
Ο Άρης/Παύλος/Πέτρος/Δημήτρης Αλεξίου. 
Είναι νέος και το κάνει σημαία. «Οι νέοι στην Πολιτική». Έχει γεννηθεί το 1984/83/80 (το πολύ). Γέννημα θρέμμα της περιοχής. Δημοτικό στο 1ο, Γυμνάσιο στο 2ο, Λύκειο στο 3ο
Φοράει πουκάμισο. Συνήθως (δλδ 90% γαλάζιο). Είναι γιος του Οικονομολόγου/Πολιτικού Μηχανικού/Δικηγόρου Νικολάου Αλεξίου και της Αρετής Λιόντου. Έχει καταγωγή από τα Δερβενοχώρια, Ζαγοροχώρια, Κωλοχώρια. 
Έχει σπουδάσει: α) Οικονομικά στην Αγγλία. β) Πολιτικός Μηχανικός γ) Δικηγόρος. (Ότι είναι και ο μπαμπάς του) Δουλεύει: α) Σε μεγάλη πολυεθνική εταιρία. (Μπούρδες. Αν δούλευε σε μεγάλη πολυεθνική δεν θα είχε χρόνο να κατεβεί για Δημοτικός σύμβουλος.) β) στην τεχνική εταιρία του μπαμπά του γ) στο δικηγορικό γραφείο του μπαμπά του. δ) δεν εχει δουλέψει ποτέ αλλά το κρύβει. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις γράφει ότι κάπου είναι Σύμβουλος. Οπουδήποτε, δεν έχει σημασία. 
Έχει επίσης εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και ασχολείται με τον αθλητισμό. Αναφέρει και αυτός ότι ήταν εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες. (Ψέμα τεράστιο, διασταυρώνεται εύκολα μέσω facebook
Επίσης αναφέρει εκτενώς την φοιτητική του συνδικαλιστική δράση σε βαθμό εμετικό. Οι φωτογραφίες του είναι αυστηρά μοναχικές. Αν ήταν πασπίτης τότε έχει από την πορεία του Πολυτεχνείου ή αν ήταν δαπίτης έχει από ομιλία του στην ΟΝΝΕΔ. Σε κάθε περίπτωση είναι παιδί του κομματικού σωλήνα που αν πέρασε από ελληνικό πανεπιστήμιο τότε του έχει χαρίσει και το πτυχίο του οπότε του αξίζουν χίλια ρισπέκτια. Κατεβαίνουν φυσικά με την Πασπ και τη ΔΑΠ. Συγγνώμη λάθος. Με το Πασοκ και τη ΝΔ ήθελα να πω. 
Έχω ένα γραμματοκιβώτιο που έχει μπουκώσει από χιλιάδες φυλλάδια. Μια πόρτα που έχει φρακάρει από σταυρωμένα ψηφοδέλτια – για όνομα του Θεού. Δύο μόνο υαλοκαθαριστήρες που τι να σου κάνουν κι αυτοί, κάθε μα κάθε πρωί είναι φορτωμένοι γυαλιστερά χαμόγελα ανθρώπων που θέλουν το σταυρό μου. Μια κούραση που δεν περιγράφεται. Έχω επίσης τάσεις φυγής και είμαι εξαντλημένη. 

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα