Η ημέρα σήμερα αφορά τους υποψηφίους… Από το πρωί τρέχουν για να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερη έκταση του Δήμου Βέροιας.

Βέβαια, αυτές τις ώρες που μετρούνται τα “κουκιά” δεν λείπουν και τα “κάτω από τη ζώνη” χτυπήματα, κυρίως μεταξύ υποψηφίων του ίδιου συνδυασμού. Δεν αρκεί βλέπετε για ορισμένους απλά να εκλεγεί ο/η επικεφαλής του συνδυασμού, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να εκλεγούν και οι ίδιοι για να νοιώσουν ευτυχισμένοι. Λογικό.

Αλλά, από αυτά που φτάνουν στα αυτιά μας κάποιοι υπερβαίνουν τα εσκαμμένα και φτάνουν μέχρι στο να εκβιάζουν ψηφοφόρους για την επιλογή τους. Αναμενόμενο, ειδικά όταν πρόκειται για ανθρώπους που έχουν αυτοσκοπό την εκλογή τους.

Όμως, αυτό που πληροφορηθήκαμε σήμερα και αφορά την ωμή παρέμβαση Νομαρχιακής Επιτροπής κάποιου κόμματος στις εκλογές, με την προώθηση κάποιων υποψηφίων της αρεσκείας των μελών της και την προσπάθεια περικοπής ψήφων από άτομα που – κατά γενική ομολογία – έχουν τιμήσει το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου την περασμένη τετραετία, είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Δεν θα πούμε παραπάνω προς το παρόν. Επιφυλασσόμαστε ωστόσο και εν καιρώ τα λέμε.

Υ.Γ.: Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον…
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα