Για πρώτη και τελευταία φορά, δημοσιεύουμε στα κοινά μας θέματα τα μηνύματα των  3 από τους 4 υποψηφίων Δημάρχων Βέροιας για τις Δημοτικές Εκλογές που ξεκινούν σε λίγες ώρες.
Λείπει μόνο το μήνυμα της υποψηφίας Δημάρχου Ιωάννας Σοφρόνωφ, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, καθώς δεν μας απεστάλη, αλλά ούτε  μπορέσαμε να το εντοπίσουμε στο διαδίκτυο.

Μήνυμα υποψήφιου Δημάρχου Βέροιας
Λάζαρου Τσαβδαρίδη
Συνδημότες και συνδημότισσες,
Την Κυριακή θα βρεθούμε μπροστά στις κάλπες για να αποφασίσουμε σε ποιους θα αναθέσουμε το μέλλον του νέου Δήμου Βέροιας, αλλά και να στείλουμε τα μηνύματά μας προς όσους είναι υπεύθυνοι ή αδιαφορούν για τα προβλήματα που μας ταλανίζουν και κάνουν τη ζωή και την καθημερινότητά μας δύσκολη.
Καλούμαστε να πούμε ΟΧΙ στην ανεπάρκεια και στην αναποτελεσματικότητα.
Καλούμαστε να επιλέξουμε την ανάπτυξη του τόπου μας και να αφήσουμε πίσω μας τη μιζέρια και τη στασιμότητα.
Καλούμαστε να αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε έτσι αδιέξοδα ή θα προχωρήσουμε, επιτέλους, μπροστά.
Καλούμαστε να αποφασίσουμε αν θα δώσουμε στον τόπο μας το μέλλον που του αξίζει. 
Καλούμαστε να πούμε ΝΑΙ στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Σας καλώ να στηρίξετε τον συνδυασμό «Νέος Δήμος – Νέα Αρχή», να μας δώσετε τη δύναμη για να ανοίξουμε μαζί την πόρτα στη Βέροια της επόμενης δεκαετίας, για να φέρουμε ξανά το χαμόγελο στα πρόσωπά σας.   

Λάζαρος Τσαβδαρίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας
Μήνυμα υποψήφιας Δημάρχου Βέροιας 
Χαρούλας Ουσουλτζόγλου
«Την Κυριακή προσερχόμαστε στις κάλπες για να εκλέξουμε τη Δημοτική Αρχή που θα οδηγήσει τον διευρυμένο Δήμο Βέροιας σε μια νέα και απαιτητική εποχή. Σε μια εποχή όπου πλέον ισχύουν νέα δεδομένα, νέοι συσχετισμοί δυνάμεων, νέες προκλήσεις. Η εποχή αυτή θέλει ανθρώπους ικανούς και άξιους στο τιμόνι της Διοίκησης του Δήμου, κάθε Δήμου.
Εγώ και η ομάδα μου, προσπαθήσαμε τα χρόνια που πέρασαν να εφαρμόσουμε καινοτόμα σχέδια και ιδέες στον τόπο μας, μέσα από συνεργασίες με Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς φορείς, αξιοποιώντας την ελληνική εμπειρία και το έμψυχο δυναμικό του τόπου μας. Ταυτόχρονα έπρεπε να διορθώσουμε και πολλά κακώς κείμενα. Πολλά προβλήματα, τα οποία παραλάβαμε με την ανάληψη των καθηκόντων μας.
Υπήρξε προσωπική μου επιλογή η ισόρροπη διαχείριση της καθημερινότητάς μας. Υπήρξε προσωπική μου επιλογή η υιοθέτηση χαμηλών τόνων και ο παραμερισμός μιας επικοινωνιακής πολιτικής που στην εποχή μας λίγα πράγματα πια πετυχαίνει. Αποτέλεσμα της επιλογής αυτής ήταν να έχουμε περισσότερο χρόνο για δουλειά, αλλά να χρειαστούμε και περισσότερο χρόνο για να «διαφημίσουμε» το πολυποίκιλο έργο μας.
Στην προεκλογική περίοδο που μας πέρασε, η πλειοψηφία των συνυποψηφίων μου κινήθηκε στα πλαίσια της Προγραμματικής Αντιπαράθεσης, της Προγραμματικής Κριτικής, του Προγραμματικού Διαλόγου. Ένας μόνος συνδυασμός με τον επικεφαλής του, λόγω έλλειψης οράματος και απουσίας προγράμματος, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, εξαπέλυσε αυτός και τα κέντρα που επηρεάζει, έναν ανηλεή πόλεμο εναντίον μας, έναν αήθη πόλεμο κατά εμού της ίδιας προσωπικά.
Απαντήσαμε όπου και όταν προλαβαίναμε. Πώς άραγε μπορείς να ανακόψεις έναν ορμητικό χείμαρρο λάσπης; Ταυτόχρονα, επιλέξαμε να προβάλουμε συστηματικά τόσο το έργο μας, όσο και το Πρόγραμμά μας για τα χρόνια που έρχονται. Ψύχραιμα, υπεύθυνα, πολιτισμένα, με ήθος.
Την Κυριακή εκλέγουμε τη νέα Δημοτική Αρχή του τόπου μας. Σας ζητώ να ψηφίσετε το Νέο Ήθος, τη Γνώση και την Εμπειρία, σας ζητώ να ενισχύσετε το Κοινωνικό Πρόσωπο της Πολιτικής, σας ζητώ να είστε μαζί μου στη Νέα Εποχή που ξημερώνει για τον μεγάλο Δήμο Βέροιας».
Χαρούλα Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη
Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας
Μήνυμα υποψήφιας Δημάρχου Βέροιας 
Χρύσας Σαββαΐδου
« Ες αύριον τα σπουδαία »
Συνδημότες του Δήμου Βέροιας,
Αύριο Κυριακή, ημέρα των εκλογών, μπορούμε με την ψήφο μας, εμείς οι απλοί πολίτες, χωρίς φιέστες και επισήμους, να θεμελιώσουμε τη Μεγάλη Γέφυρα που θα οδηγήσει σε μια νέα εποχή  το Δήμο και την περιοχή μας . Μια εποχή δημιουργίας, μια εποχή νέας ανάπτυξης με εργασία και ευκαιρίες για τους νέους, με διαφάνεια για τα δημοτικά μας πράγματα και την προστασία του δημόσιου χρήματος, μια εποχή άνθησης για τον πολιτισμό μας,  ενίσχυσης των κοινωνικών υπηρεσιών και της αλληλεγγύης. 
Αύριο Κυριακή πρέπει να δεχθούν ένα πλήγμα λογικές και επιλογές που οδήγησαν την περιοχή σε στασιμότητα και τη χώρα σε χρεοκοπία. Πρέπει να δεχτούν πλήγμα αγκυλώσεις που δεν αφήνουν τον τόπο μας να ξεφύγει από την παρακμή και να πάει μπροστά.
 Συνδημότες του Δήμου Βέροιας
Η δική μου συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο των «Ενεργών Πολιτών» θέλησε να συμβολίσει ακριβώς  «το νέο που γεννιέται στο Δήμο μας» σε μια εποχή που ο τόπος μας το έχει μεγάλη ανάγκη. 
Είμαστε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων από το χώρο της εργασίας, των γραμμάτων και των τεχνών με συγκεκριμένες προτάσεις, με ιδέες ρηξικέλευθες και  ριζοσπαστικές, με οικολογικές ευαισθησίες. Έχουμε  θέληση, γνώσεις και μεγάλη  αγάπη για τον τόπο μας. 
Δίνουμε έναν ωραίο αγώνα με σεβασμό στη λογική και την αισθητική του πολίτη, με σεβασμό στις ανάγκες των ανθρώπων και την ιστορία της περιοχής μας.
Αγαπητέ συμπολίτη
Περιμένουμε τη στήριξή σου για να μεταφέρουμε τη φωνή σου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας.
Αύριο με τη συμμετοχή σου και την ψήφο σου μπορείς  να βοηθήσεις το δέντρο της ΕΛΠΙΔΑΣ και της ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ να αναπτυχθεί και να δώσει καρπούς.
Για τους «Ενεργούς Πολίτες» 
Χρύσα Σαββαΐδου
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα