Παλιά, οι υποψήφιοι Νομάρχες έπρεπε να «οργώσουν» τους νομούς και να επισκεφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες πόλεις και χωριά, ώστε να επικοινωνήσουν με τον κόσμο και να κάνουν γνωστή την υποψηφιότητά τους.

Τώρα πια με τον «Καλλικράτη», οι αποστάσεις που καλούνται να διανύσουν οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες είναι πολύ μεγάλες και ο χρόνος για επαφές είναι ελάχιστος.

Ένα τέτοιο εγχείρημα προσπάθησε να κάνει χθες και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος προγραμμάτισε στις 11 συνέντευξη Τύπου στην Κατερίνη και στη 1 συνέντευξη στη Βέροια.

Φυσικά, δεν κατάφερε και πάλι να είναι συνεπής στο ραντεβού του και οι εκπρόσωποι του Τύπου τον περίμεναν για πάνω από 45 λεπτά. Προεκλογική περίοδος είναι, μεγάλες αποστάσεις έχει, δικαιολογείται ο κ. Μπόλαρης. 

Ωστόσο, θα έπρεπε τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ να προστατεύσουν τόσο τον ίδιο, όσο και τους ήδη αρκετά πιεσμένους από τις εκλογές δημοσιογράφους, ενημερώνοντας τους έγκαιρα για την αναμενόμενη καθυστέρηση.

Πηγή: laosver.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα