Αρκετά είναι τα στελέχη από την Ημαθία, διαφόρων πολιτικών χώρων, κυρίως όμως από τη ΝΔ, που εντάσσονται ή πρόκειται να ενταχθούν στο νεοϊδρυθέν κίνημα της Ντόρας Μπακογιάννη.
Ωστόσο, πολλοί προτίμησαν να περιμένουν λίγο, προφανώς για να δουν την δυναμική του Κόμματος. Από την άλλη, αρκετοί είναι αυτοί που δεν δίστασαν να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να δηλώσουν ξεκάθαρα την υποστήριξή τους στην κ. Μπακογιάννη, υπογράφοντας μάλιστα την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος.
Μεταξύ αυτών των Ημαθιωτών που τάσσονται ανοιχτά στο πλευρό της Ντόρα Μπακογιάννη (αν η παρουσία τους στη σημερινή εκδήλωση σημαίνει αυτό) είναι οι εξής:
Ο Ντίνος Βλαχόπουλος (υποψήφιος βουλευτής – δικηγόρος), ο Βασίλης Τζώρτζης (δημοτικός σύμβουλος Νάουσας), ο Παναγιώτης Πασάς (υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος – δικηγόρος), η πρώην υπεύθυνη των Γυναικών της ΝΟΔΕ Ημαθίας Όλγα Μίχου, καθώς και ο Θωμάς Μπλιάτκας από τη Νάουσα, ο Γιώργος Παγκάκος (πολιτευτής της ΝΔ και γιατρός – Αλεξάνδρεια) και ο Τάσος Χάλης, (υποδιευθυντής στατιστικής υπηρεσίας Ημαθίας – Βέροια).
Αυτά είναι μερικά ονόματα από κομματικά στελέχη της ΝΔ που παραβρέθηκαν στη σημερινή εκδήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη, για την υπογραφή της διακήρυξης του κόμματός της “Δημοκρατική Συνεργασία”.
Ωστόσο, οι φήμες θέλουν μεταξύ των στελεχών που θα προσχωρήσουν στο κόμμα Μπακογιάννη τους Μιχάλη Χαλκίδη, Αργύρη Γκαμπέση, Γιώργο Μηνά κ.α.

Ο Βασίλης Τζώρτζης (δεξιά)  και ο Θωμάς Μπλιάτκας (αριστερά)  στην Αθήνα, στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη (πηγή φωτογραφίας: eleytheriadhs.blogspot.com)
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα