Γράψαμε την Κυριακή για τα ονόματα που μάθαμε – από παρόντες στην εκδήλωση – πως παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη, στην Αθήνα, για την ίδρυση του κόμματος “Δημοκρατική Συμμαχία”, καθώς επίσης και για τις φήμες που υπάρχουν σχετικά με πρόσωπα φέρονται να υποστηρίζουν το νέο κόμμα.

Από το θέμα, το οποίο αναδημοσίευσαν αρκετά blog της Ημαθίας, ξέσπασε σάλος και πολλοί αρκετοί είναι αυτοί που έσπευσαν να διαψεύσουν τις φήμες, για να κλείσουν μια και καλή το θέμα.

Οι δύο απόλυτοι και ξεκάθαροι στις δηλώσεις τους είναι οι Μιχάλης Χαλκίδης και Γιώργος Μηνάς, που τονίζουν πως δεν έχουν πρόθεση να φύγουν από τη ΝΔ.

Επίσης, διαπιστώσαμε και “φαντάσματα” στην εκδήλωση, καθώς αν και κάποιοι παρόντες μας είπαν πως παραβρέθηκαν, αυτοί (τα “φαντάσματα”) ισχυρίζονται πως δεν παρέστησαν…

Σχετικά με τη στάση των κ.κ. Χαλκίδη και Μηνά, έχουμε να σχολιάσουμε πως από τη στιγμή που τελικά δεν προτίθετνται να φύγουν από το κόμμα, παρά τις αντίθετες φήμες, κάναν πολύ καλά που ξεκαθάρισαν τη θέση τους, για να πάψει η όλη παραφιλολογία γύρω από το όνομά τους.

Τώρα, όσον αφορά όσους δηλώνουν πως δεν παραβρέθηκαν, παρά τις αντίθετες πληροφορίες, αν μεν όντως δεν παρέστησαν ζητούμε συγγνώμη, αλλά αν παρέστησαν και ήθελαν να μείνει κρυφό, τους λέμε πως δεν φταίμε, καθώς επρόκειτο για μία ανοιχτή και δημόσια εκδήλωση, που όλοι και όλα αναφέρονται…

Τέλος, να δηλώσουμε τα εξής: Όταν αναφερόμαστε σε φήμες, καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι να μην μένουν στο ποιος τις μεταδίδει, αλλά στο ποιοι τις κυκλοφορούν και τις συζητούν, αλλά και γιατί αυτές κυκλοφορούν (πάντα υπάρχει κάποια αφορμή…)

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα