Είναι 14 μήνες βουλευτής, ωστόσο ο πρόεδρος του κόμματος που ανήκει του έχει αναθέσει πολλές ευθύνες, συμμετέχοντας σε πολλές επιτροπές της Βουλής, ενώ πολλές είναι και οι αποστολές που συμμετέχει στο εξωτερικό.


Ωστόσο, όταν βρει χρόνο δεν παραλείπει να επισκέπτεται χωριά της Ημαθίας, ώστε να συναντηθεί με τους κατοίκους τους και να ακούσει από πρώτο χέρι τα προβλήματά τους, αν και δεν είναι προεκλογική περίοδος.

Ο λόγος για τον βουλευτή Άγγελο Τόλκα, ο οποίος σήμερα βρέθηκε στον Τρίλοφο και τη Φυτειά, προχθές στην Πατρίδα και το περασμένο Σαββατοκύριακο σε χωριά των Πιερίων. Όπως μάθαμε, οι επισκέψεις θα έχουν συνέχεια, καθώς το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο προγραμματίζει να επισκεφθεί χωριά του κάμπου, στο Δήμο Πλατέος.

Ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις και χρωματισμούς, θεωρούμε πολύ καλή την κίνηση του Άγγελου Τόλκα, καθώς πρέπει η ψήφος και η εμπιστοσύνη των πολιτών να τιμάται. Βέβαια, δεν αρκεί μόνο μια επίσκεψη για την “τιμή”, αλλά σίγουρα είναι ένα πολύ καλό βήμα, σε αντίθεση με περιπτώσεις που κάποιοι επισκέπτονται τα χωριά μία φορά στα 4 χρόνια και έκτοτε ούτε πατάνε το πόδι τους, αλλά ούτε καν προσπαθούν να κάνουν κάτι για αυτά.
Ίσως κάνουν το ίδιο και άλλοι (μην αδικήσουμε κανέναν) ωστόσο επειδή σίγουρα δεν είναι οι περισσότεροι, προτείνουμε σε όλους τους πολιτικούς και πολιτευόμενους να μιμηθούν την κίνηση, καθώς πλέον οι τυπικές επισκέψεις μισής ώρας, ένα μήνα πριν τις εκλογές, μάλλον προσβάλλει και απωθεί, παρά τιμά και κερδίζει τον κόσμο.

(Φωτό αρχείου, από το γλέντι του Άγγελου Τόλκα μετά την εκλογή του)

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα