Με τη Δήμαρχο Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου να απουσιάζει και να την αναπληρώνει ο αντιδήμαρχος Νίκος Μαυροκεφαλίδης, συνεδρίασε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας, σε μία καθαρά μετεκλογικού χαρακτήρα συνεδρίαση, με πολλές ευχές, ευχαριστίες και συγχαρητήρια…

Τον λόγο πήραν πολλοί σύμβουλοι, ωστόσο αξίζουν να αναφερθούν ιδιαιτέρως οι εξής:

Νίκος Μαυροκεφαλίδης: Ο αντιδήμαρχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Χρήστο Σκουμπόπουλο, αναφέροντας πως η απουσία του θα είναι εμφανής στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Η σοβαρότητα και ποιότητα του κ. Μαυροκεφαλίδη αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά.

Χρήστος Σκουμπόπουλος: Αξιοπρεπής και άξια επαίνου η στάση του επικεφαλής της μειοψηφίας. Ο έμπειρος πρώην Δήμαρχος τα είπε όλα με λίγα λόγια. “Αν μου ζητηθεί, θα είμαι παρών”. 


Βασίλης Γιαννουλάκης: Ο “βράχος” της μειοψηφίας και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αποδεικνύει για πολλοστή φορά πως υπάρχει ακόμα ελπίδα για την ποιότητα στο Συμβούλιο. Πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, ήταν ο μόνος που ούτε κλάφτηκε, ούτε πανηγύρισε, αλλά ζήτησε και πρότεινε το αυτονόητο: Ομοψυχία και συστράτευση για το καλό του Δήμου!


Η συζήτηση που ακολούθησε της προ ημερήσιας διάταξης συζήτησης ήταν για τυπικά θέματα και δεν χρειάστηκε, παρά τα 46 θέματα, πάνω από μια ώρα συνολικά για να ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Συμβουλίου.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα