Άλλη μια συνέντευξη τύπου έδωσαν οι κλωστοϋφαντουργοί της Νάουσας οι οποίοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι της ΕΝ.ΚΛΩ. Το εργοστάσιο παραμένει κλειστό, αυτοί δεν είναι ούτε εργαζόμενοι, ούτε απολυμένοι ενώ το σχέδιο σωτηρίας με την πολύκροτη χρηματοδότηση των τραπεζών παραμένει στον αέρα. 

Στη συνέντευξη τύπου, στην οποία παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Τάσος Καραμπατζός, ο νομάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης, η νομαρχιακή σύμβουλος Γεωργία Μπατσαρά και η δημοτική σύμβουλος Ίλια Ιωσηφίδου, τονίστηκε ότι η ανοχή των εργαζομένων τελείωσε και ότι θα ακολουθήσουν κινητοποιήσεις. 
Επίσης ασκήθηκε πολύ σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου και τον υπουργό Μ. Χρυσοχοΐδη γιατί δεν τήρησαν τις δεσμεύσεις τους και στους τοπικούς βουλευτές διότι έχουν ρόλο «γλάστρας». Υπέρ των εργαζομένων τάχθηκαν και οι κ. Καραπαναγιωτίδης, Καραμπατζός και η κ. Ιωσηφίδου η οποία έριξε τις σπόντες της για τον κ. Χρυσοχοΐδη λέγοντας ότι προεκλογικά για να στηρίξει τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ ήταν διαθέσιμος κι έκανε παρεμβάσεις ενώ τώρα δεν μπορούν να τον βρουν οι εργαζόμενοι. 
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα