Και πάλι λεωφορεία στην Πλατεία ΚόρακαΈνας μήνας πέρασε από τα μέτρα που συμφωνήθηκαν από κοινού για την επιβίβαση-αποβίβαση επιβατών από τα λεωφορεία των πρακτορείων που υπάρχουν στην πλατεία Κόρακα της Βέροιας.

Ωστόσο, είχαμε καταγγελίες, αλλά το διαπιστώσαμε και ιδίοις όμμασι, πως η συμφωνία που έγινε άρχισε να αθετείται από την πλευρά των οδηγών των λεωφορείων και των τουριστικών πρακτόρων.

Ίσως ο λόγος να είναι οι άσχημες καιρικές συνθήκες ή κάποιοι σοβαροί και υπαρκτοί λόγοι, ωστόσο η επιβίβαση-αποβίβαση στα «κρυφά» μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει, τόσο στους επιβάτες, όσο και στους διερχόμενους οδηγούς.

Βέβαια, πρόβλημα έχουν και οι ίδιοι οι οδηγοί των λεωφορείων, αφού καλούνται συχνά να πληρώσουν πρόστιμα της Τροχαίας για την παράβαση. Ας το δουν οι αρμόδιοι, για να βρεθεί – επιτέλους – μια λύση που θα συμφέρει όλους από τη μία και να διασφαλίζει τους επιβάτες και οδηγούς από την άλλη.

Πηγή: laosver.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα