Σήμερα επρόκειτο να παραχωρήσει τα κλειδιά στην δημοτική αρχή Βέροιας, ο επιχειρηματίας που λειτουργούσε τα τελευταία χρόνια το Τουριστικό Περίπτερο Ελιάς και θα κλείσει το κατάστημα έως ότου αναδειχθεί νέος ανάδοχος για να το λειτουργήσει.

Η προσπάθεια για μείωση του ενοικίου λόγω κρίση, δεν προχώρησε μετά την απόρριψη της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου από την Περιφέρεια και ο επιχειρηματίας δήλωσε ότι θα αποχωρήσει με την λήξη του συμβολαίου. 
Το νέο στοιχείο που προέκυψε στην υπόθεση είναι ότι μετά από αίτημα του επιχειρηματία, ο εξοπλισμός θα παραμείνει στο κατάστημα με σκοπό να είναι έτοιμο να λειτουργήσει το Τουριστικό Περίπτερο, αν ο νέος επιχειρηματίας που θα αναδειχθεί από την διαδικασία θελήσει αποζημιώσει τον σημερινό ενοικιαστή της Ελιάς. Επίσης μέσα στα πλάνα του απερχόμενου επιχειρηματία είναι να διεκδικήσει εκ νέου την ενοικίαση της Ελιάς με μικρότερο ενοίκιο. 
Σε αυτή την περίπτωση το κατάστημα θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει άμεσα αφού ο εξοπλισμός δεν θα μετακινηθεί. Όσον αφορά τα ενοίκια που οφείλονται, η πλευρά του επιχειρηματία ισχυρίστηκε ότι είναι περίπου 85-87 χιλιάδες ευρώ, λογαριασμός που θα τακτοποιηθεί με την εκκαθάριση.
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα