Την Απελευθέρωσή της γιόρτασε σήμερα η Βέροια, με την καθιερωμένη Δοξολογία και Μνημόσυνο Υπέρ Αναπαύσεως των Πεσόντων, την κατάθεση στεφάνων και την παρέλαση συλλόγων, σχολείων και τμημάτων του Β΄ Σώματος Στρατού.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Μακεδονίας – Θράκης καθηγητής Γεώργιος Χατζηκωνσταντίνου, ενώ μεταξύ άλλων, παραβρέθηκε ο Ευρωβουλευτής καθηγητής Γεώργιος Παπαστάμκος, οι βουλευτές Τάσος Σιδηρόπουλος, Άγγελος Τόλκας, Θανάσης Γικόνογλου και Μιχάλης Χαλκίδης, ο Νομάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης και, φυσικά, η Δήμαρχος της Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου. 
Παρόντες ήταν επίσης ο Διοικητής του Β΄ Σ.Σ. αντιστράτηγος Θεόκλητος Ρουσάκης, ο οποίος επιθεώρησε τα στρατιωτικά τμήματα που παρέλασαν, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Δημήτριος Παπαχρήστου και ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας Πύραρχος Διονύσιος Ντόβας. Στις εκδηλώσεις της Βέροιας παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος της πόλης Ούζιτσε της Σερβίας Γιόβαν Μάρκοβιτς, καθώς οι δύο πόλεις είναι αδελφοποιημένες.
Το “παρών” έδωσαν και πολλοί υποψήφιοι, όπως οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης και Κυριάκος Βελόπουλος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρέλαση



Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα