Διαμαρτυρία για τα προβλήματα στο σχολείο τους πραγματοποίησαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ, στο κέντρο της Βέροιας. Οι μαθητές επισκέφθηκαν και το Δημαρχείο της Βέροιας προκειμένου να ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο σχολείο τους.
Ο αντιδήμαρχος Νεολαίας & Αθλητισμού κ. Γεώργιος Μιχαηλίδης, υποδέχθηκε τους μαθητές στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου άκουσε και σημείωσε ένα προς ένα τα αιτήματά τους παρότι δεν εμπίπτουν όλα στην αρμοδιότητα του Δήμου. Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε, έγινε φανερό ότι οι μαθητές αντιλαμβάνονται την ευθύνη που απορρέει από την κατάληψη του σχολείου τους και φάνηκαν να συμφωνούν με την παράκληση του αντιδημάρχου για περιφρούρηση του χώρου τους από εξωσχολικούς, αλλά και την προστασία του κτιρίου και του εξοπλισμού από καταστροφές. Με το τέλος της διαδικασίας ο κ. Μιχαηλίδης δεσμεύτηκε να συναντηθεί μαζί τους εκ νέου σήμερα το πρωί Τρίτη 19 Οκτωβρίου στο χώρο του σχολείου τους, δηλώνοντας ότι θα τους επισκεφτεί με τη Δήμαρχο τον αντιδήμαρχο Παιδείας & Αλληλεγγύης κ. Νικόλαο Μαυροκεφαλίδη και τον Προϊστάμενο της Δ/σης Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης. Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον αντιδήμαρχο για το ενδιαφέρον του και ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο.

Πηγή: pliroforiodotis.gr

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα