Αναφέραμε στην προηγούμενη δημοσιεύση την αίσθηση που προκλήθηκε από τη μεσημεριανή συνέντευξη Τύπου του Φώτη Δημητριάδη, όπου κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους τέθηκαν επί τάπητος οι σχέσεις του ίδιου και του Κώστα Καρέλη.

Μια γεύση από την κατάσταση δίνει και το ρεπορτάζ που δημοσιεύει ο Χάρης Μόχλας, δημοσιογράφος από την Αλεξάνδρεια, στο blog του.

Διαβάζουμε λοιπόν:

Σε πολιτικούς του φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του απευθύνθηκε χτες το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ Ημαθίας Μιχάλης Χαλκίδης θέλοντας να τους εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν να στηρίξει όχι την επιλογή της ΝΔ στον δήμο της Αλεξάνδρειας αλλά την υποψηφιότητα του Μπ. Γκιόνογλου.
Στο εξοχικό κέντρο “ΠΟΛΙΤΕΙΑ” συγκεντρώθηκαν γύρω στους διακόσιους και πλέον πολίτες και οπαδοί του βουλευτή που τον άκουσαν να επιχειρηματολογεί υπέρ του Μπ. Γκιόνογλου και κατά του Δημητριάδη και των συνεργατών του.
Ο κ. Χαλκίδης είπε μεταξύ άλλων ότι…
..ο δήμαρχος Μελίκης και ορισμένοι στενοί συνεργάτες του όπως ο Αρ. Ματσούκας και ο Θ. Τσιφόπουλος είναι υπόλογοι σε κακοδιαχείριση και ότι θα πρέπει να γίνει έλεγχος και να επέμβει εισαγγελέας για ορισμένα έργα (τα ονομάτισε) διότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι έγινε διασπάθιση του δημοτικού χρήματος.

Είπε ότι δεν μπορούσε να συνεργαστεί με αυτούς τος ανθρώπους και ως εκ τούτου οδηγήθηκε στην επιλογή του Γκιόνογλου!
Τέλος, ο βουλευτής για να απαλύνει τους νεοδημοκράτες οπαδούς του για το γεγονός ότι τους αναγκάζει να ψηφίσουν έναν Πασόκο τους είπε ότι ο Μπ. Γκιόνογλου δεν είναι ΠΑΣΟΚ αλλά ο συνδυασμός του είναι μισός- μισός…

Όπως κι αν είναι, γεγονός είναι ότι ο Βουλευτής έχει χαράξει τον δρόμο του και είτε έχει ενημερώσει για τις κινήσεις του την κομματική ηγεσία όπως είπε είτε όχι είναι βέβαιον ότι ο κύκλος του στα κομματικά δρώμενα στην περιοχή του νέου δήμου της Αλεξάνδρειας έχει πάρει άσχημη τροπή αφού έθεσε την πλειοψηφία των στελεχών και των μελών του κόμματος απέναντί του.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα