Τους νέους σπουδαστές του Μεταπτυχιακού Τμήματος στην Επιστήμη του Διαδικτύου, που εδρεύει στη Βέροια, υποδέχτηκε ο Δήμος Βέροιας και η διοίκηση του Τμήματος, σε ειδική τελετή το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, στο Δημαρχείο της Βέροιας.
 
Στην υποδοχή παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του Μαθηματικού του ΑΠΘ Πολυχρόνης Μωϋσιάδης, ο υπεύθυνος του προγράμματος Ιωάννης Αντωνίου, ο Ζαχαρίας Σκούρας, Καθηγητής Γενετικής του Τμήματος Βιολογίας του ΑΠΘ και ο συντονιστής του Προγράμματος Μιχάλης Βαφόπουλος.
Εκ μέρους του Δήμου τους νέους μεταπτυχιακούς σπουδαστές υποδέχτηκε η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου και οι αντιδήμαρχοι Παιδείας Νίκος Μαυροκεφαλίδης και Ανάπτυξης Παύλος Παυλίδης.

Όπως ανακοινώθηκε κατά την υποδοχή, ο τίτλος και το πρόγραμμα διδασκαλίας εμπλουτίζεται από φέτος. Ο τίτλος του θα είναι πλέον «Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη του Διαδικτύου και των Δικτύων της Ζωής», ενώ από φέτος, το Τμήμα θα αποκτήσει μεγαλύτερη «εξωστρέφεια», αφού προγραμματίζεται να γίνουν ομάδες εργασίες σε όλα τα σχολεία του διευρυμένου Δήμου της Βέροιας.
Εν ολίγοις, όπως είπε ο καθηγητής Μιχάλης Βαφόπουλος, το τρίπτυχο «Ακαδημαϊκή Αριστεία – Κοινωνικό Μέρισμα – Επαγγελματική Αποκατάσταση», που είχε τεθεί ως αρχικός στόχος, οδεύει προς την εφαρμογή.
Πηγή: laosver.gr
Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα