Πολλούς, οι επερχόμενες εκλογές της 7ης Νοεμβρίου τους έχουν κουράσει (κιόλας!), άλλους δεν τους ενδιαφέρουν καν (πολύ κακώς πιστεύουμε γιατί αν δεν ασχοληθούμε εμείς, κάποιος άλλος θα αποφασίσει για εμάς – χωρίς εμάς), άλλους δε, τους “καίνε” (επειδή έχουν να περιμένουν κάτι από αυτές).
Για όλους τους υπόλοιπους, που θεωρούν πως οι εκλογές είναι μεν σημαντικές, μόνο και μόνο επειδή είναι το “εργαλείο” για τη Δημοκρατία και το δικαίωμα των πολιτών στον καθορισμό της τύχης του (όσο αυτό είναι εφικτό), στο ιστολόγιο μας μπορούν να εκφράσουν τις απόψεις τους, τόσο για τα πρόσωπα που ζητούν την εμπιστοσύνη μας, όσο και για τα προγράμματά τους (τα οποία – μεταξύ μας – λίγη σημασία φαίνεται πως έχουν, όπως έχει αποδειχθεί στην πράξη).

Στην παρούσα δημοσίευση, λοιπόν, μέσα από τα σχόλια, καταθέστε απόψεις και στηλιτεύστε πρακτικές, κρίνετε τους υποψηφίους και σχολιάστε το έργο ή μη έργο τους. Αναδείξτε (με επιχειρήματα) αυτούς που κατά τη γνώμη σας αξίζουν και αυτούς που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη μας…


ΕΛΕΥΘΕΡΑ, χωρίς φόβο και πάθος!
(σχόλια υβριστικά, συνθήματα, προσβλητικές εκφράσεις δεν έχουν φυσικά θέση εδώ)