Στη Βέροια μίλησε πριν από λίγη ώρα (Παρασκευή 29/10/2010, 8μ.μ.) ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και  Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με θέμα τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.



Ο Ημαθιώτης Υπουργός αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Κυβέρνησης για την έξοδο από την επιτήρηση και την οικονομική κρίση, αναφέρθηκε στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκο Μπόλαρη και ζήτησε από το ακροατήριο να τον στηρίξουν, ενώ στο τέλος της ομιλίας του έπλεξε το εγκώμιο της Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίας Δημάρχου Βέροιας Χαρούλας Ουσουλτζόγλου (σχετικό βίντεο), καθώς και των έτερων δύο Δημάρχων και εκ νέου υποψηφίων για τη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια, Τάσο Καραμπατζό και Μπάμπη Γκιόνογλου.


Κλείνοντας, ο Υπουργός δεσμεύτηκε πως θα εργαστεί από το νέο του πόστο με θέρμη και θα συνεργαστεί με τους τοπικούς παράγοντες, ώστε η Βέροια και η Ημαθία γενικότερα να ξαναζήσει τις παλιές καλές ημέρες της Ανάπτυξης και της Ευημερίας.

Δείτε απόσπασμα απο την ομιλία του Μιχ. Χρυσοχοΐδη:

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα