Στην ειδική σελίδα ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ: Εκλογές 2010 – Δήμος Βέροια η συζήτηση συνεχίζεται…

Τα σχόλια – απόψεις που μέχρι στιγμής έχουν γράψει οι αναγνώστες μας είναι τα παρακάτω:

 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε…

Θα ήταν ενδιαφέρουσα η συζήτηση για την περίπτωση Τσιούντα. Τι λέτε;
11 Οκτωβρίου 2010 9:40 μ.μ.

Ηλίας Τζ. είπε…

Καλά έκανε ο Χρήστος και αποσύρθηκε αφού δεν μπόρεσε να κάνει συνδυασμό. Το καλό που του θέλουμε όσοι τον εκτιμούμε όμως είναι να μην κάνει καμιά κουταμάρα και κατέβει με τον Λάζαρο.
11 Οκτωβρίου 2010 9:47 μ.μ.

Ανώνυμος είπε…

εμ. Εκεί που έφτυνες, θα πάς να γλύψεις; Πιστεύω ότι είναι άνθρωπος με παντελόνια και σαν έναν ακόμα μεγάλο άνδρα με παντελόνια, που ποτέ δεν υποχώρησε και πρόδωσε τα πιστεύω του, θα κάνει στην άκρη και θα δώσει την καλύτερη απάντηση σε όσους τραμπουκίστικα τον μποϊκόταραν… Άλλα εγώ θα ήθελα να θέσω ένα άλλο ζήτημα και έχει να κάνει με το άν θα θέλαμε ένα ντιμπέιτ μεταξύ των δύο βασικών υποψηφίων όπου θα μπορούν να κάνουν και ερωτήσεις ο ένας στον άλλο.
11 Οκτωβρίου 2010 9:58 μ.μ.

Κατερίνα είπε…

Τι να τα κάνουμε τα ντιμπέιτ και τις ερωτήσεις στον φακό. Έχουν τα κότσια να μαζευτούν όλοι οι υποψήφιοι σε ένα χώρο, στο ΣΤΑΡ για παράδειγμα, και να δέχονται ερωτήσεις από τους πολίτες; Για όση ώρα χρειαστεί. Και φυσικά, να μαγνητοσκοπηθεί η συζήτηση και να προβληθεί και τηλεοπτικά. Αν το κάνουν αυτό τότε μάλιστα!
12 Οκτωβρίου 2010 1:32 μ.μ.

Σταμάτης είπε…

Παπαλα ο Τσούντας. Λέτε να καταφέρει να εκλεγεί σύμβουλος;
14 Οκτωβρίου 2010 9:31 μ.μ.      .

Majuranus είπε…
Σενάριο: Ας πούμε ότι κερδίζει ο Τσαβδαρίδης.. αν του χρόνου γίνουν βουλευτικές, θα παραμείνει δήμαρχος η θα αφήσει την μικρή καρέκλα του δημάρχου για να κυνηγήσει τη μεγάλη καρέκλα του βουλευτή??
28 Οκτωβρίου 2010 6:33 μ.μ.

Inveria.gr – Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Ημαθία: Νέα, ειδήσεις, σχόλια, σατιρισμός, ανάδειξη θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία της Βέροιας και της Ημαθίας γενικότερα