Ο Νίκος Τσιαμήτρος στη «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

“Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,

Η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται εργατικούς και πρακτικούς ανθρώπους. Ανθρώπους με μεράκι για την πορεία και την ανάπτυξη του τόπου.

Έχοντας μια διαδρομή στην οικονομική και κοινωνική ζωή της πόλης και ανησυχίες ταυτόχρονα για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, η ενασχόλησή μου με τα κοινά – από διάφορες θέσεις- είχε και έχει ως στόχο και προτεραιότητα την συμβολή μου στην ανάπτυξη και εξέλιξή της καθώς και στην επίλυση των προβλημάτων και ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των συνδημοτών μου.

Και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, προσφέροντας στο μέτρο της αντοχής και των δυνατοτήτων, υποτάσσοντας το «εγώ» στο «εμείς», μέσα από μια ομάδα ατόμων και έναν επικεφαλής που εμπνέει συνεργασία, προσφορά, όραμα και αυτονόητα το ήθος και την ταπεινότητα, στοιχεία απαραίτητα στις μέρες που διανύουμε.

Η επιλογή μου να συμμετέχω στη ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, θέτοντας υποψηφιότητα στο συνδυασμό του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, σηματοδοτεί την επιδίωξη μου για ένα Δήμο λειτουργικό και αποτελεσματικό. Ένα Δήμο όπως τον θέλουμε και τον ονειρευόμαστε..”

Η ΚΑΤΣΙΟΥΛΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΣΤΗ «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε τον τόπο μας να βελτιωθεί και να αναδειχθεί. Μαζί με τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη θα υπερασπιστούμε το συλλογικό συμφέρον και θα διασφαλίσουμε ποιότητα ζωής για όλους τους δημότες. Η «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» δείχνει και πάλι τον δρόμο της ελπίδας και της αισιοδοξίας για να στηριχθεί η κοινωνία μας που τόσο πλήττεται.

 Ο Χαράλαμπος Γιαννακίδης στη «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Όταν οι Έλληνες βιώνουμε την πρόκληση ζωής να συμμετάσχουμε στα κοινά επιτέλους εμείς οι νέοι άνθρωποι, ένιωσα πως δεν μπορούσα να λείπω από ένα τέτοιο προσκλητήριο. Για να αλλάξει κάποτε η νοοτροπία, για να ακουστούμε όσοι υπεστήκαμε τους μέτριους, για να αποφασίσουμε εμείς που είμαστε ο αληθινός κορμός της κοινωνίας. Είμαι ένας νέος οικογενειάρχης που ασχολούμαι με το εμπόριο στην Ημαθία ως ιδιωτικός υπάλληλος και με τις αγροτικές καλλιέργειες στο Διαβατο. Με τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη ελπίζω να προσφέρω στους πολλούς όσα μας στέρησαν οι λιγοι. Είμαι υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα Αποστόλου Παύλου με ένα μόνο όραμα «Στην κρίση κανένας μόνος-οι πολίτες έχουμε τη δύναμη».

ΗΛΙΑΣ ΜΠΑΤΣΑΡΑΣ ΣΤΗ «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Η «Δύναμη Πολιτών» είναι η δύναμη των ανθρώπων που οραματίζονται έναν νέο δυνατό και νοικοκυρεμένο Δήμο στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.Συστρατεύομαι με τον Κώστα Καραπαναγιωτίδη με όλες μου τις δυνάμεις και προχωρούμε μαζί για ένα Δήμο Βέροιας κοντά στον πολίτη και τα προβλήματά του.

Η ΡΑΝΙΑ ΤΣΙΛΗ ΣΤΗ «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Σε μια εποχή που ο καθένας μας αναζητά ελπίδα για το μέλλον όλων και ιδιαίτερα των παιδιών μας,η ανάγκη παρέμβασης της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι απαραίτητη.

Έχοντας υπόψη αυτή την ανάγκη για προοπτική και ως κομμάτι του εκπαιδευτικού κόσμου που καθημερινά διαμορφώνει ζωντανές ψυχές και αναλαμβάνει τη μόρφωση και διαπαιδαγώγησή τους,αποφάσισα να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου,ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Δύναμη Πολιτών» με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Κώστα Καραπαναγιωτίδη.

Έναν έμπειρο «καπετάνιο» στο τιμόνι της τοπικής αυτοδιοίκησης που γνωρίζει τι και ποιους πρέπει να έχει πλάι του για να δημιουργήσει ένα δήμο ο οποίος θα δώσει προτεραιότητα στους νέους και θα ενισχύσει την ανάπτυξη της παιδείας,του τουρισμού,του πολιτισμού,της γεωργίας και των επιχειρήσεων του τόπου μας.

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΦΟΛΑΣ ΣΤΗ «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Θέλω να αγωνισθώ για την ανάπτυξη του τόπου μου γι ´ αυτό συστρατεύομαι στο πλευρό του Κώστα Καραπαναγιωτίδη. Μαζί με τη «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των συμπολιτών μου.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος στη «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Η πολιτική μου πυξίδα μου υπέδειξε να ταχθώ στο πλευρό του Κώστα Καραπαναγιωτίδη με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» και να δώσω τη μάχη,μαζί με τους συναδέλφους μου υποψηφίους για το Δήμο Βέροιας. Η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο μου με επανέφερε στην ενεργό πολιτική δράση ώστε με τις γνώσεις και με την εμπειρία που διαθέτω να συμβάλλω κι εγώ στην πρόοδο της περιοχής μας, στην ανάδειξη νέων προοπτικών ανάπτυξης καθώς και στην επίλυση προβλημάτων που δεν αντιμετωπίστηκαν ορθολογικά από προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Βέροιας.

O Κώστας Μουρατίδης στη «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δήλωσε:

H περίοδο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη για όλους μας. Πάντα πίστευα οτί ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μπορεί να βοηθήσει να κάνουμε τη ζωή μας πιο ανθρώπινη. Το όραμα και οι ιδέες μου για τον τόπο μας,αντικατοπτρίζονται απόλυτα στο πρόσωπο του Κώστα Καραπαναγιωτίδη και στην ομάδα του «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ». Μέλημα μας είναι η πρώτη μέρα διοίκησης να είναι έναυσμα για έναν νέο και καλύτερο Δήμο Βέροιας.