Η Δήμαρχος Βέροιας Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου δήλωσε:

” Ο «θα τα κάνω όλα τέλεια» υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης, συνεχίζει να μηδενίζει το δήμο μας περιγράφοντας μια Βέροια βγαλμένη από την «Κόλαση του Δάντη».

Σε πρόσφατο δημοσίευμα, συκοφαντικό κι αυτό,  σε βάρος του Δήμου μας, υπόσχεται ότι αν αναλάβει τη Δημαρχία θα φτιάξει νέες πολυάριθμες υπηρεσίες για να εξυπηρετούνται ΟΛΕΣ οι τρέχουσες ανάγκες εντός 3 ημερών σε κάθε σημείο του Δήμου μας, δηλαδή από το Δάσκιο έως τη Φυτειά και σε κάθε σημείο της πόλης!

Δηλαδή μέχρι τώρα όλες οι διοικήσεις του Δήμου ήταν αδιάφορες και δεν έκαναν το εξής απλό που υπόσχεται ο κ. Παπαγιάννης:
Να προσλάβουν εκατοντάδες τεχνίτες και εργάτες για να επεμβαίνουν σε κάθε αίτημα δημότη εντός 3 ημερών και να έχει ανά πάσα στιγμή απόθεμα τεχνικού υλικού – εξοπλισμού για να εργάζονται νυχθημερόν αυτά τα συνεργεία 365 ημέρες το χρόνο!

Ας γνωρίζουν λοιπόν οι δημότες ότι, κατ αρχάς τα λεφτά για τη λειτουργία ενός Δήμου δεν πέφτουν από τον ουρανό. Τα λεφτά για την πληρωμή του υψηλοτάτου κόστους της φανταστικής υπηρεσίας που περιγράφει ο κ. Παπαγιάννης, τα πληρώνουν οι δημότες μέσα από τα δημοτικά τέλη. Ακόμα κι αν μπορούσε κάποιος να ξεπεράσει την απαγόρευση προσλήψεων που έχουν επιβάλει τα Μνημόνια (πως άραγε;), θα έπρεπε ο Δήμος μας να αυξήσει κατακόρυφα τα δημοτικά τέλη, προκειμένου να εισπράττει τα χρήματα που θα κόστιζε η μισθοδοσία των «πολυάριθμων και πανταχού παρόντων συνεργείων» αλλά και ο εξοπλισμός τέτοιων «fast track» υπηρεσιών.
Άρα, υπόσχεται αύξηση Δημοτικών Τελών για να ενισχυθούν τα ανταποδοτικά κονδύλια ο κ. Παπαγιάννης;

Κι επιτέλους, αν εμείς που διοικούμε σήμερα το Δήμο Βέροιας είμαστε ένα συνονθύλευμα ανίκανων και σκοτεινών μυαλών που καταφέραμε να ξεγελάσουμε δις την τοπική κοινωνία που μας ανέδειξε σε αυτή τη θέση, ας μας πει ο κ. Παπαγιάννης ποιος Δήμος της χώρας αποτελεί πρότυπο του. Δεν μπορεί, κάπου ανάμεσα στους 325 Δήμους θα έχει δει τις λειτουργίες που υπόσχετε με τόση σιγουριά”