Από τον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανακοινώθηκε:

“Ο κ. Γιώργος Κάκαρης εγγράφηκε στο ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας παραμονές της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του κόμματός μας, το Νοέμβριο του 2012, κατέχοντας τη θέση του δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Βέροιας με το ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (ΠΑΣΟΚ).

Αμέσως μετά τη Συνδιάσκεψη του ζητήθηκε να άρει αυτό το ασυμβίβαστο. Ο κ. Κάκαρης αρνήθηκε να παραιτηθεί ή να ανεξαρτητοποιηθεί, αίροντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το ασυμβίβαστο κι επέλεξε να κρατήσει τη θέση του δημοτικού συμβούλου, που του εξασφάλιζε παράλληλα και το μισθό του Προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας.

Αποτέλεσμα αυτής του της επιλογής ήταν η σχεδόν ομόφωνη (150 υπέρ – 3 κατά) απόφαση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας για την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας.

Η τωρινή του απόφαση για συμμετοχή στο συνδυασμό του κ. Βοργιατζίδη δεν μας ξενίζει. Απεναντίας αποδεικνύει την ορθότητα της απόφασης της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας.

Αλγεινή εντύπωση, όμως, μας προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Κάκαρης εμφανίζεται από κάποιους ακόμα και τώρα ως «μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχει στο συνδυασμό του κ. Βοργιατζίδη», χωρίς ο ίδιος να το διαψεύδει, κάτι το οποίο είναι απολύτως ψευδές, αφού ο κ. Κάκαρης δεν έχει καμία σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ”.